Skip Navigation
Over ons

Kunstenaar, verzamelaar en fotograaf, Pet van de Luijtgaarden houdt van verzamelen. Met deze verzamelingen draagt hij een unieke vorm van kunst uit, waarmee hij materialisme en het nooit genoeg hebben...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Tow bar required!

Vacature · 2–8 uur/week
Jutfaseweg 156, 3522 HM Utrecht, Netherlands
Rijden
Deze vacature is verlopen
#23479
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verzamelkunst/activiteiten/Tow-bar-required/23479 om je aan te melden
SamenvattingTour d'Artistique, the largest travelling museum in the world, is seeking people who have a car with a tow bar.
Uitgebreide omschrijving

For Tour d'Artistique, the largest travelling museum in the world, we are looking for people who have a car with a tow bar and would like to form part of this travelling caravan. From May onwards, we will be travelling with 30 caravans from Utrecht to Amsterdam and Assen. 
We will naturally provide expenses, food and drink, as well as a fabulous experience that you will never forget! 

Commitment 
Two to eight hours per week, relatively long-term (several months or more)  

Details 
Expenses allowance: Yes 
Preliminary interview: Yes 
Supervision: Yes 
Certificate of conduct required?: No 
Insurance: Yes 
PBO/SBBI status: Neither 
Suitable for English-speaking volunteers: Yes 

Location 
Across the city 
Work address 
Jutfaseweg 156 
3522 HM Utrecht 

Sector 
Art & culture  
Activity 
Transport and supervision  

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Verzamelkunst
Kunstenaar, verzamelaar en fotograaf, Pet van de Luijtgaarden houdt van verzamelen. Met deze verzamelingen draagt hij een unieke vorm van kunst uit, waarmee hij materialisme en het nooit genoeg hebben aan het licht brengt. Tour d'artistique is een project dat kunst naar de mensen toe brengt. Het is de ideale manier om mensen die niet snel een traditioneel museum of tentoonstelling bezoeken in aanraking te laten komen met kunst. Dit gaat gepaard met een grote groep vrijwillige participanten die caravans van thema's (verzamelingen) zullen voorzien.

Met dit streven in het achterhoofd slaan kunstproducent Mothership en kunstenaar Pet van de Luijtgaarden de handen ineen en presenteren het concept Tour d’artistique.

Het Concept | Tour d’artistique

De Tour d’artistique is een karavaan van 27 verschillende caravans vol met bijzondere verzamelingen. De karavaan trekt door het hele land. Bij elke locatie blijft de invasie van kleurrijke caravans een week lang staan. Het interieur en het exterieur van de caravans zullen allen een van de verzamelingen van Pet bevatten. Zo krijgt elke caravan zijn eigen thema. De caravans kunnen voorafgaand aan de tour worden gemaakt in samenwerking met bijvoorbeeld scholen, zorginstellingen of collega kunstenaars als participatieproject. De verschillende caravans zullen bij de aanvang van de karavaan op een plek verzamelen. De Tour d’artistique geeft iedereen de kans om in zijn buurt de kunstcaravans te gaan bekijken.
Deze vacature is verlopen
#23479
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verzamelkunst/activiteiten/Tow-bar-required/23479 om je aan te melden