Skip Navigation
Voor bedrijven

VC Utrecht: jouw intermediair voor duurzame vrijwillige inzet

Kleine investering, enorme impact

Ontdek de kracht van Duurzame Vrijwillige Inzet - een strategie die verder gaat dan sporadische betrokkenheid of een éénmalige activiteit. Het draait allemaal om langdurige en betekenisvolle samenwerkingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, waarbij werknemers zich roulerend inzetten voor een terugkerende activiteit.


Deze continue betrokkenheid creëert niet alleen een positieve reputatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar versterkt ook de teamspirit en levert een blijvende impact op. Niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor de stad Utrecht.

Impact op jezelf, een ander en de stad.


Stel je voor dat 1000 werknemers van verschillende bedrijven zich 3 uur per jaar vrijwillig inzetten voor diverse organisaties, initiatieven of activiteiten in Utrecht. Dit zou een enorme bijdrage aan de stad zijn, zoals het ondersteunen van lokale goede doelen, het verzorgen van groene initiatieven, het organiseren en begeleiden van leuke activiteiten of het bieden van sociale ondersteuning aan kwetsbare groepen.

Door gezamenlijk tijd, middelen en expertise in te zetten, kunnen bedrijven een tastbaar verschil maken en een positieve verandering teweegbrengen in Utrecht.

Klaar voor de start?

Wil je ook structureel werken aan vrijwillige inzet en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Utrecht? Neem dan contact op voor de mogelijkheden! 


Gaat je voorkeur toch uit naar een eenmalige klus?

Vrijwilligerswerk met je team

Sociale Teamactiviteit

Help een organisatie uit de buurt door samen met jouw team een dag de handen uit de mouwen te steken. Niet alleen leuk als activiteit, maar het zorgt ook voor een trots gevoel bij jouw werknemers én je doet meteen iets voor de maatschappij! Er zijn verschillende mogelijkheden: van klussen op een kinderboerderij tot wandelen met ouderen. We vertellen je graag meer!

Sponsor worden?

Sponsor worden?

We zetten regelmatig Utrechtse vrijwilligers in het zonnetje, met leuke acties en cadeautjes. Hiermee willen we laten zien hoe belangrijk we hun inzet vinden. Wil jij met jouw bedrijf hier ook een bijdrage aan leveren? We zetten de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje.

Netwerken op de Beursvloer

Netwerkevents

Een paar keer per jaar organiseren we netwerkbijeenkomsten waar we bedrijven en maatschappelijke organisaties aan elkaar koppelen. Vaak met mooie matches als resultaat!

Team Bedrijven voar Utrecht

Robin Izelaar-Laisina
Robin Izelaar-Laisina[email protected]adviseur
Sandra Kamta
Sandra Kamta[email protected]projectmedewerker

Powered by Deed‌mob Tools ·