Skip Navigation

De vrijwilligerspool

Wat is het en hoe werkt het?

Je kunt je als vrijwilliger aanmelden voor de vrijwilligerspool. Organisaties kunnen jou dan actief benaderen voor een vacature. In je vrijwilligersprofiel geef je aan voor welke doelen/activiteiten je benaderd wil worden. Nieuwe vrijwilligers krijgen deze vraag automatisch bij het aanmaken van een account.

Ga naar je eigen account en vink het vakje aan: "Word lid van onze Vrijwilligerspool en word direct benaderd door organisaties voor relevante activiteiten op basis van je profiel". Vergeet niet op opslaan te klikken!

1. Creëer je profiel

Om lid te zijn van de vrijwilligerspool heb je een account nodig.

2. Deel je voorkeuren

Vertel wat over jezelf en laat anderen weten waar je naar op zoek bent.

3. Word benaderd

Je kan natuurlijk ook zelf op zoek naar een geschikte activiteit.

Veelgestelde vragen

Ik zie ook een checkbox voor de crisispool, wat is dat?

In crisistijd is er vaak een speciale rol weggelegd voor ons als vrijwilligerscentrale. De crisispool is een lijst van mensen die we mogen benaderen in tijden van nood. Op deze manier kunnen we met z'n allen snel reageren wanneer het moet.


Kan ik me ook weer uitschrijven?

Uiteraard. Op je profielpagina kan je met één klik van je muis aangeven of je onderdeel wilt zijn van de vrijwilligers- en/of crisispool of niet.


Kan iedereen me zomaar benaderen?

Nee, je kan alleen benaderd worden door organisaties die lid zijn van ons platform (alle organisaties worden eerst door ons gescreend). Bovendien is het aantal keer dat je benaderd kan worden beperkt tot 5 openstaande verzoeken. Dit om te voorkomen dat je overspoeld wordt met verzoeken.


Ik word niet benaderd, wat nu?

Je kan proberen je profieltekst of je voorkeuren aan te passen. Je kan ook zelf op zoek naar een geschikte activiteit of pro-actief organisaties benaderen door hier een kijkje te nemen. Toch nog hulp nodig, neem contact met ons op!

Contactpersoon

Peter van Baarzel
Peter van Baarzel[email protected]adviseur
06 - 8263 8772
ma, wo, do, vr

Powered by Deed‌mob Tools ·