Digitale Beursvloer 2021

Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie van de Beursvloer 2021! Via het platform Wonder.me hebben we digitaal kunnen matchen en voelde het toch een beetje als vanouds. Er zijn veel mooie matches gemaakt en we hopen dat deze snel worden verzilverd!

 

Geen match?

Heb je jouw perfecte match nog niet gevonden? Geen probleem, wij helpen je op weg! Samen met de Utrechtse Uitdaging gaan we alsnog op zoek naar een goede partner voor jouw vraag of aanbod. Het online platform van de Beursvloer blijft voorlopig in de lucht voor het maken van nieuwe matches. Iedere eerste vrijdag van de maand om 16.00 uur zijn wij aanwezig!

Beursvloer Utrecht

Een vaste waarde in Utrecht: de Beursvloer! Op dit lokale netwerkevenement ontmoeten bedrijven, maatschappelijke organisaties, zzp’ers, initiatieven en de gemeente elkaar om in een informele setting waardevolle matches te maken.

Aanbiedende en vragende partijen worden met elkaar in contact gebracht zodat zij kennis, diensten en goederen in de meest brede zin van het woord kunnen uitwisselen. Wat de één over heeft (en wil aanbieden), is voor de ander zeer gewenst. De Beursvloer is hiermee dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan met een gesloten beurs!


Dit jaar vond op 21 juni een digitale Beursvloer plaats! Heb je die gemist? Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten voor komend jaar!

Matches

Voor matches geldt: ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

Voor het slagen van de Beursvloer en de vervolgcontacten is het belangrijk dat een gemaakte match ook daadwerkelijk verzilverd wordt. Daarom vragen we van alle deelnemers proactieve inzet om matchafspraken na te komen.


Ga niet lukraak matchen, maar zoek gericht naar een passende match. Beter één geslaagde, dan drie matches die uiteindelijk niet doorgaan. Bedenk ook van te voren wie binnen je organisatie de match op gaat pakken en zorg ervoor dat die persoon hiervoor ook de tijd krijgt. 


Tip voor vragers: denk alvast na over jullie (ludieke) 'tegenprestatie': bied jullie locatie aan voor een bedrijfsuitje, verzorg een lunch of bedank jullie nieuwe samenwerkingspartner via social media.

Menskracht, spullen&advies realisatie moestuin

Vervoersbedrijf voor St. Verzamelkunst

Fietsen gezocht voor theatermakers

Deelnemende bedrijven en organisaties van de Beursvloer 2021

Heb je hulp nodig bij het concretiseren van je vraag of aanbod? Wouter denkt graag met je mee!

Contactpersoon

Wouter Schild[email protected]Adviseur
06 - 1282 0912

Powered by Deed‌mob Tools ·