10 juni 2021: De Digitale Beursvloer

matchen achter je laptop

Op 10 juni a.s. organiseert de Vrijwilligerscentrale Utrecht samen met de Utrechtse Uitdaging een digitale Beursvloer.


Vanwege de huidige coronamaatregelen kunnen we het helaas niet op locatie doen. We gaan dit jaar dus digitaal matchen. We streven er naar dat de digitale versie net zo levendig wordt als je van een "offline" Beursvloer bent gewend. Sterker nog, we verwachten dit jaar nog meer matches te kunnen maken.


Waar kun jij als organisatie hulp bij gebruiken? Heb je spullen nodig, expertise of loop je vast met de promotie van jouw initiatief? Er staan veel Utrechtse ondernemers klaar om je hier bij te helpen.


Kijk onder aan de pagina welke bedrijven en organisaties zich al hebben aangemeld!


Meld je aan voor de digitale Beursvloer!

Datum: 10 juni 2021.

Tijd 16:00 - 17:30


*Je ontvangt voorafgaand aan de Beursvloer een link om in te loggen.

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor de beursvloer.

Beursvloer Utrecht

Al jaren een vaste waarde in Utrecht: de Beursvloer! Op dit lokale netwerkevenement ontmoeten bedrijven, maatschappelijke organisaties, zzp’ers, initiatieven en de Gemeente elkaar om in een informele setting waardevolle matches te maken.

Aanbiedende en vragende partijen worden met elkaar in contact gebracht zodat zij kennis, diensten en goederen in de meest brede zin van het woord kunnen uitwisselen. Wat de één over heeft (en wil aanbieden), is voor de ander zeer gewenst. De Beursvloer is hiermee dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan!


Meld je snel aan om een match met impact te maken!

Matches

Voor matches geldt: ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

Voor het slagen van de Beursvloer en de vervolgcontacten is het belangrijk dat een gemaakte match ook daadwerkelijk verzilverd wordt. Daarom vragen we van alle deelnemers proactieve inzet om matchafspraken na te komen.


Ga niet lukraak matchen, maar zoek gericht naar een passende match. Beter één geslaagde, dan drie matches die uiteindelijk niet doorgaan. Bedenk ook van te voren wie binnen je organisatie de match op gaat pakken en zorg ervoor dat die persoon hiervoor ook de tijd krijgt. 


Tip voor vragers: denk alvast na over jullie (ludieke) 'tegenprestatie': bied jullie locatie aan voor een bedrijfsuitje, verzorg een lunch of bedank jullie nieuwe samenwerkingspartner via social media.

Vraag en aanbod

  • Kinderboerderij zoekt kippenhok! Welk bedrijf helpt om deze te bouwen? Of misschien kun je wel bij iets anders helpen!  • Laptop zoek zinvolle bestemming. Een Utrechts bedrijf doneert een aantal laptops voor Utrechtse organisaties. Misschien kun jij de match met dit bedrijf wel zijn.  • Sportclub zoekt juridisch advies. Welke adviseur vindt het leuk om zijn of haar kennis in te zetten en helpt daarmee een Utrechtse club! Of misschien kun je wel op een andere manier jouw kennis voor een goed doel inzetten!


Geïnspireerd geraakt?! Maak jouw match tijdens de Beursvloer 2021 

Sportclub zoekt juridisch advies
Laptop zoekt zinvolle bestemming
Dierenweide zoekt kippenhok
Menskracht, spullen&advies realisatie moestuin
St. zoekt leverancier(s) van hekwerken, beveiliging, sanitaire- stroomvoorzieningen
Fietsen gezocht voor theatermakers
Transport bedrijf gezocht

Bekijk hieronder de aangemelde bedrijven en organisaties van de Beursvloer 2021

Twijfel je om deel te nemen? Heb je hulp nodig bij het concretiseren van je vraag of aanbod. Wouter denkt graag met je mee!

Contactpersoon

Wouter Schild[email protected]Adviseur
06 - 1282 0912

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)