Skip Navigation

Welkom bij de Beursvloer 2024 - de 20ste editie!

De Beursvloer is hét maatschappelijke netwerkevent van het jaar. Tijdens de Beursvloer ontmoeten bedrijven, lokale overheden, zzp'ers en maatschappelijke organisaties elkaar. En het leuke is, door deze ontmoetingen ontstaan de meest verrassende matches!


Dit jaar vieren we met elkaar de 20ste editie van dit succesvolle evenement op 23 mei 2024. Maar hoe werkt het? Hieronder vertellen we je alvast wat je kunt verwachten.


De editie van 2023 was een groot succes! Dinsdag 9 mei 2023 kwamen ruim 100 bezoekers naar de bibliotheek Neude, voor de 19e editie van het stedelijke netwerkevent. Het resultaat van de middag: 35 matches ter waarde van €52.500,-!

Uitleg matches

Voor matches geldt: ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

Voor het slagen van de Beursvloer en de vervolgcontacten is het belangrijk dat een gemaakte match ook daadwerkelijk verzilverd wordt. Daarom vragen we van alle deelnemers proactieve inzet om matchafspraken na te komen.


Ga niet lukraak matchen, maar zoek gericht naar een passende match. Beter één geslaagde, dan drie matches die uiteindelijk niet doorgaan. Bedenk ook van te voren wie binnen je organisatie de match op gaat pakken en zorg ervoor dat die persoon hiervoor ook de tijd krijgt. 


Tip voor vragers: denk alvast na over jullie (ludieke) 'tegenprestatie': bied jullie locatie aan voor een bedrijfsuitje, verzorg een lunch of bedank jullie nieuwe samenwerkingspartner via social media.

Benieuwd welke clubs je tegen komt en wat voor vraag en aanbod er al aangemeld is?

Deelnemende bedrijven en organisaties Beursvloer 2018-2023

Contact

Heb je hulp nodig bij het concretiseren van je vraag en/of aanbod? Rosalie denkt graag met je mee!

Contactpersoon

Rosalie Lansing
Rosalie Lansing[email protected]adviseur
di-wo-do
06 - 5750 3371