Skip Navigation

Hét jaarlijkse netwerkevent: de Beursvloer Utrecht goes Global!

Wow, wat een geslaagde editie van de Beursvloer Utrecht! Dinsdag 9 mei kwamen ruim 100 bezoekers naar de bibliotheek Neude, voor de 19e editie van het stedelijke netwerkevent. Het resultaat van de middag: 35 matches ter waarde van €52.500,-!


Deze editie stond in teken van Sustainable Development Goals daarom sloot Utrecht4GlobalGoals aan in de organisatie. Volgend jaar vieren wij de 20e editie van de Beursvloer. Benieuwd hoe dat gaat uitpakken? Blijf ons dan volgen en dan zien we je graag bij de Beursvloer 2024!

Uitleg matches

Voor matches geldt: ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

Voor het slagen van de Beursvloer en de vervolgcontacten is het belangrijk dat een gemaakte match ook daadwerkelijk verzilverd wordt. Daarom vragen we van alle deelnemers proactieve inzet om matchafspraken na te komen.


Ga niet lukraak matchen, maar zoek gericht naar een passende match. Beter één geslaagde, dan drie matches die uiteindelijk niet doorgaan. Bedenk ook van te voren wie binnen je organisatie de match op gaat pakken en zorg ervoor dat die persoon hiervoor ook de tijd krijgt. 


Tip voor vragers: denk alvast na over jullie (ludieke) 'tegenprestatie': bied jullie locatie aan voor een bedrijfsuitje, verzorg een lunch of bedank jullie nieuwe samenwerkingspartner via social media.

Terugblik: Beursvloer Leidsche Rijn Vleuten-De Meern 2022

Matchen in de wijk

De BuurtBeursvloer in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern was 24 november jl. Uit de grote opkomst bleek dat er in de wijken veel behoefte is om elkaar te ontmoeten en samen te werken. De 65 bezoekers maakten 158 matches, een succesvolle middag!


Een paar reacties van deelnemers:

'Ik vond het idee om mensen een superkorte pitch te laten houden eigenlijk heel goed.'

 

‘Echt een vernieuwing de veilingronde en wat fijn dat ik nu geen vragen of aanbod mis, omdat we niet in groepjes uiteengingen.”

 

‘Ik heb er vorige keren niets uitgehaald, misschien omdat het online was, maar nu heb ik zoveel mooie matches gemaakt.”

Terugblik: Beursvloer Utrecht 2022

Maatschappelijke matches met een totaalwaarde van €86.750. Een fantastische opbrengst van de 16de editie van de Beursvloer Utrecht op 24 mei 2022. Ruim 100 vertegenwoordigers van lokale bedrijven, overheden, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties zochten nieuwe samenwerkingspartners voor uitwisseling van kennis, kunde, menskracht en middelen. En dat allemaal met gesloten beurs.


Locatie dit jaar was de sfeervolle Bibliotheek Neude, waar directeur-bestuurder Deirdre Carasso alle aanwezigen welkom heette. Na twee jaar kon de Beursvloer eindelijk weer live plaatsvinden. Met een klap op de gong werd de beurs geopend door Thijs Otto van Es, algemeen directeur van FC Utrecht die daarna de eerste match maakte met Stichting On the Move Sportvrienden.

Het BUREAU van het Grafisch Lyceum Utrecht behaalde een topscore, met een matchwaarde van ruim €47.000,-. Notaris Saskia van den Eerenbeemt van KAeP NOTARIS was aanwezig om alle matches vast te leggen.


VC Utrecht organiseert de Maatschappelijke Beursvloer in samenwerking met de Utrechtse Uitdaging en Capgemini en is blij met het resultaat. Directeur-bestuurder Judith Deynen: “Zo fijn dat we na al die tijd weer samen kunnen komen en dat door persoonlijke gesprekken mooie nieuwe verbindingen ontstaan.”

Benieuwd welke clubs je tegen komt en wat voor vraag en aanbod er al aangemeld is?

Deelnemende bedrijven en organisaties Beursvloer 2022

Contact

Heb je hulp nodig bij het concretiseren van je vraag en/of aanbod? Rosalie denkt graag met je mee!

Contactpersoon

Rosalie Lansing
Rosalie Lansing[email protected]adviseur
di-wo-do
06 - 5750 3371