Navigatie overslaan

Fantastische 20e editie Utrechtse Beursvloer!

Wat een geweldig jubileumfeestje vierden we donderdag 23 mei! De 20e editie van de Utrechtse Beursvloer was een hele gezellige én productieve middag! Met een heel mooi eindresultaat: matches ter waarde van €58.130,- / 578 uur.


Dank aan alle enthousiaste aanwezigen, Reinaerde voor de catering, NAR Café der Kunsten voor de gastvrijheid, de Utrechtse Uitdaging voor de samenwerking, collega Rosalie voor het enthousiaste dagvoorzitterschap én Joris Louwes voor de prachtige foto's. Binnenkort vind je nog veel meer foto's op onze website!


📸 Joris Louwes | MediaMakers VC Utrecht


De Utrechtse Beursvloer is als sinds 2004 een belangrijke spil in het verbinden van bedrijven en maatschappelijke organisaties in Utrecht. Dit jaar stond het netwerkevent in het teken van duurzame vrijwillige inzet. Met een langere samenwerking bereik je vaak meer resultaat dan bij een eenmalige match.


Alle aanwezige Utrechtse bedrijven, maatschappelijke organisaties, stichtingen, verenigingen, initiatieven en zzp'ers gingen samen aan de slag met het creëren van matches met echte impact. Deelnemende partijen met een (hulp)vraag kregen de kans die te pitchen aan het begin van de Beursvloer. 


Het doel op deze dag was het maken van matches met gesloten beurs, waarbij het niet gaat om financiële sponsoring. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden en vragen van kennis, materiaal of helpende handen.

Uitleg matches

Voor matches geldt: ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

Voor het slagen van de Beursvloer en de vervolgcontacten is het belangrijk dat een gemaakte match ook daadwerkelijk verzilverd wordt. Daarom vragen we van alle deelnemers proactieve inzet om matchafspraken na te komen.


Ga niet lukraak matchen, maar zoek gericht naar een passende match. Beter één geslaagde, dan drie matches die uiteindelijk niet doorgaan. Bedenk ook van te voren wie binnen je organisatie de match op gaat pakken en zorg ervoor dat die persoon hiervoor ook de tijd krijgt. 


Tip voor vragers: denk alvast na over jullie (ludieke) 'tegenprestatie': bied jullie locatie aan voor een bedrijfsuitje, verzorg een lunch of bedank jullie nieuwe samenwerkingspartner via social media.

Deelnemende bedrijven en organisaties Beursvloer 2018-2023

Contact

Heb je hulp nodig bij het concretiseren van je vraag en/of aanbod? Rosalie denkt graag met je mee!

Contactpersoon

Rosalie Lansing
Rosalie Lansing[email protected]adviseur
di-wo-do
06 - 5750 3371

Powered by Deed‌mob Tools ·