Vrijwilligerscentrale Utrecht

Welkom bij Vrijwilligerscentrale Utrecht!

Ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersactiviteit? Lees meer over een van onderstaande vacatures of bekijk het volledige aanbod via de roze knop 'Bekijk hier alle vacatures!'

Jun25
Nieuw
Evenement · 25 jun, 11:00 - 13:00
Utrecht
Fotograaf
I am organising fun activities for active and curious 60-plussers to celebrate Utrecht 900 and I am looking for a volunteer to take photos of the event. Geplaatst door 60 plussers vieren Utrecht 900
Jun26
Evenement · 26 jun, 11:00 - 16:00
Nieuwegein
De Grote Samenspeeldag
Op zondag 26 juni 2022 organiseert de Speeltuinbende voor de tweede keer De Grote Samenspeeldag, het leukste festival voor kinderen met en zonder beperking.Geplaatst door Stichting Het Gehandicapte Kind
Nieuw
Structureel werk · 1–8 uur/week · Start vanaf 27 jun
Utrecht
Gastheer/Gastvrouw Sterrenzicht
We zijn op zoek naar een gastheer/gastvrouw voor Buurtcentrum Sterrenzicht. Heeft u zin om zich aan te sluiten bij ons team voor een dag(deel) per week? Geplaatst door DOCK Utrecht Binnenstad-Oost-Noordoost

Waar kunnen we je bij helpen?

Vrijwilligerswerk


Wil jij weten op welke manier jij een steentje bij kunt dragen als vrijwilliger? Vind jouw ideale vacature in ons aanbod!

Lastig om uit zoveel vacatures de juiste te kiezen? Geen probleem! We helpen je graag ontdekken welk vrijwilligerswerk het beste bij je past.

Helpdesk voor organisaties

Vrijwilligers vinden & binden, schades opgelopen/veroorzaakt tijdens vrijwilligerswerk, WBTR, UBO, AVG, E-herkenning, VOG, en de vrijwilligersvergoeding.

Allemaal thema's waar je als organisatie vragen over kunt hebben. Onze adviseurs denken graag met je mee!

Academie


Ben jij een Utrechtse vrijwilliger, coördinator of bestuurslid? Of woon je in Utrecht en doe je elders vrijwilligerswerk? Dan kun je gratis meedoen aan onze workshops en lezingen!

Leren en kennis delen staan centraal in de Academie.

Maatschappelijk betrokken

Steeds meer bedrijven tonen hun betrokkenheid bij de samenleving: door bijvoorbeeld hun medewerkers als coach in te zetten of aan de slag te gaan voor een goed (lokaal) doel.

Maak ook het verschil met jouw team, ontdek de mogelijkheden!

Nieuws

Utrecht bedankt voorjaarsactie!

utrecht bedankt vrijwilligers voorjaarsactie
Lees meer

Vacature adviseur vrijwillige inzet!

VC Utrecht staat midden in de stad. Letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons mooie kantoor in de binnenstad ...
Lees meer

Bekijk het webinar terug!

Hoe maak je jouw organisatie aantrekkelijk voor (nieuwe) vrijwilligers?

Op dinsdag 31 mei 2022 vond het ...
Lees meer

Vrijwilligerspool

Maak een profiel aan in de vrijwilligerspool en laat je verrassen door het vacatureaanbod van organisaties!

Spotlight!

Intocht Utrecht

Met deze temperaturen ben je met je hoofd nog lang niet bij Sinterklaas. Toch draait de organisatie van Intocht Utrecht juist nu al overuren. De intocht is één van de grootste evenementen van de stad en draait op tientallen vrijwilligers. Voor verschillende onderdelen van de intocht is de organisatie nu hard op zoek naar mensen die kunnen helpen met de voorbereidingen. Bekijk hun pagina op onze vacaturebank om te zien welke vacatures er allemaal openstaan.

Museum van Zuilen

De historische wijk Zuilen in Utrecht heeft een rijke geschiedenis. In het museum van Zuilen is deze geschiedenis van het voormalige dorp Zuilen prachtig vastgelegd. Het museum is hard op zoek naar gidsen. Als museumgids leid je mensen rond en kun je veel vertellen over de geschiedenis van Zuilen. Hiervoor word je natuurlijk eerst opgeleid zodat je alle informatie kent. Je bent minimaal twee keer per maand beschikbaar voor een dienst.

Op onze vacaturebank lees je alles over deze leuke vrijwilligersfunctie.

Social media