Vrijwilligerscentrale Utrecht

Jouw partner voor vrijwillige inzet

VrijwilligerswerkWil jij weten op welke manier jij een steentje bij kunt dragen als vrijwilliger? Vind jouw ideale vacature in ons aanbod!

Lastig om uit zoveel vacatures de juiste te kiezen? Geen probleem! We helpen je graag ontdekken welk vrijwilligerswerk het beste bij je past.
HelpdeskVrijwilligers vinden & binden, de Utrechtse vrijwilligersverzekering, mag je onkostenvergoeding betalen?

Allemaal goede vragen waar je als organisatie tegen aan kunt lopen. Onze adviseurs zijn heuse experts op dit gebied en denken graag met je mee!
WorkshopsBen jij een Utrechtse vrijwilliger of vrijwilligerscoördinator? Of woon je in Utrecht en doe je elders vrijwilligerswerk? Dan kun je gratis meedoen aan onze workshops.

Leren en kennis delen staan centraal: de workshops worden gegeven voor én door vrijwilligers.
Maatschappelijk betrokkenSteeds meer bedrijven tonen hun betrokkenheid bij de samenleving: door bijvoorbeeld hun medewerkers als coach in te zetten of aan de slag te gaan voor een goed (lokaal) doel.

Maak ook het verschil met jouw team, ontdek de mogelijkheden!

Online Beursvloer!

Al jaren een vaste waarde in Utrecht: De Beursvloer!

Doe mee met hét (online) netwerk event van het jaar.


Tijdens dit online netwerkevent ontmoeten aanbiedende en vragende partijen zoals: bedrijven, maatschappelijke organisaties, zzp'ers, initiatieven en de Gemeente Utrecht elkaar om waardevolle matches te maken.


De plek om kennis, inzet van menskracht of materialen te delen. Wil jij ook een mooie match maken met impact?! Meld je snel aan! 

Ben of ken je een bedrijf of organisatie die zeker niet mag ontbreken? Leuk als je ze op dit event attendeert of geef je op!


donderdag 10 juni 2021 van 16.00 -17.30 uur.

'S Heeren Loo

Een zorgorganisatie die zich in zet voor mensen met een 'verstandelijke' beperking. Vrijwilligers zijn onmisbaar. Stuk voor stuk maken ze het leven van mensen met een beperking elke dag een beetje mooier. Wil jij je inzetten als maatje? Helpen in de tuin, samen een blokje om, een bakkie koffie. Zomaar wat dingen die je samen kunt doen en waardevol zijn voor de ander!

Waardering voor jou!

Juist in deze tijd verdien jij extra waardering. Met #UtrechtBedankt zetten we vrijwilligers in het zonnetje. De lente is nog maar net begonnen! Dat betekent dat de temperaturen gaan oplopen een extra reden om jezelf te verwennen!

Studentcoach

Ben jij student of al afgestudeerd en wil je je inzetten voor de samenleving? Word dan studentcoach én ambassadeur van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan! Als coach woon je colleges bij en geef je OGJG Studentdocenten feedback. Als ambassadeur vertel je en deel je over OGJG, in real life en op socials.

Nieuws

Lintjesregen in Utrecht! Burgemeester Sharon Dijksma heeft Utrechters persoonlijk verrast met een Koninklijke Onderscheiding ...Lees meer
Nacht van de Vrijwilliger 2021! Steek jij de handen uit de mouwen om kwetsbare stadsgenoten een prachtige avond te bezorgen op 29 april? ...Lees meer
Doe jij al mee met NLdoet?!NLdoet de grootste vrijwilligersactie van Nederland!Lees meer
Week van het geld! Als gevolg van de coronacrisis zal het aantal mensen met financiële problemen stijgen. SchuldHulpMaatje ...Lees meer
Lentekriebels!Heb jij ook kriebels om vrijwilligerswerk te gaan doen, voor jezelf, voor een ander of de stad?
Het tuinen ...
Lees meer
Utrecht zorgt goed voor elkaar! Taart en waardering voor vrijwilligers door het Utrechtse college! #UtrechtverbindtLees meer

Workshops & Evenementen

  1. Evenementen
  2. Mei18
  3. Jun10
    Event · donderdag om 16:00Beursvloer 2021VC Utrecht
  4. Bekijk alle evenementen

Uitgelichte vacatures vrijwilligerswerk

1–4 uur/week
Utrecht
Vrijwilligers Get a GripVind je het leuk om jongeren met geldzorgen te helpen hun financiën op de rit te krijgen?Geplaatst door Humanitas Utrecht
1 uur/week
Utrecht
Poolse vrijwilliger gezocht als maatje voor oudere met dementie!Careyn Geuzenveste is op zoek naar een vrijwilliger die de Poolse taal beheerst, die gekoppeld zal worden aan een bewoner in ons verpleeghuis.Geplaatst door Careyn Geuzenveste

Social media


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)