Skip Navigation
Beter door voelen: informatie over de haptonomie

Beter door voelen: informatie over de haptonomie

Evenement · 17 apr 2025, 19:00 - 21:00
3522 SN, Utrecht, Utrecht, Nederland
ZorgKunst & cultuurWelzijn
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnVrede, justitie en sterke publieke diensten
Aanmeldingen sluiten in 9 months.10 plaatsen over.
Deel evenement
Het Hapsis Huis
#80147
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Het-Hapsis-Huis/activiteiten/Beter-door-voelen-informatie-over-de-haptonomie/80147 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Hapsis UtrechtStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wat maakt haptonomie speciaal? Wat is haptotherapie? Welke mogelijkheden voor een cursus en opleiding zijn er? Op deze en andere vragen krijg je een antwoord.

Uitgebreide omschrijving

Sommigen maken kennis met haptonomie na een verwijzing van een huisarts, psycholoog of een andere hulpverlener. Anderen zoeken zelf een haptotherapeut op of volgen een haptonomische training voor het werk. Wat maakt haptonomie speciaal? Wat zijn toepassingen ervan? Wat is haptotherapie? Welke mogelijkheden voor een cursus en opleiding zijn er? Op deze en andere vragen kun je een antwoord krijgen. Indien door aanwezigen gewenst is er ook een demonstratie.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 9 months.10 plaatsen over.
Deel evenement

Over Het Hapsis Huis

Wij zijn een cultuurhuis op de snijvlakken van gezondheid, filosofie, kunst, haptonomie en samenleving. Het Hapsis Huis radio is er 24 uur per dag en zendt ook live programma's uit via internet. Het Hapsis Huis is een project van Stichting Hapsis.

Powered by Deed‌mob Tools ·