Skip Navigation
Over ons

Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend,...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Webmanager Utrecht in Dialoog

Vacature · 8–16 uur/week
De Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht, Utrecht 3526 KS, Netherlands
Creatief
#25535
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Webmanager-Utrecht-in-Dialoog/25535 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om de website van Utrecht in Dialoog beter te maken en houden? Om informatie beter vindbaar te maken?
Uitgebreide omschrijving

Kun je helder schrijven? Vind je het leuk om de website van Utrecht in Dialoog beter te maken? Draag je graag een steentje bij aan de Utrechtse samenleving? Ben je thuis in Wordpress of wil je dit leren kennen? Neem dan contact op met Utrecht in Dialoog voor een oriënterend gesprek. 

De functie

Je zorgt voor een heldere structuur en actuele content van de website. Je gebruikt taal die Utrechters uit verschillende werelden aanspreekt. Je verbetert de vindbaarheid van de website.

Je belangrijkste taken:

- evenementenkalender onderhouden: aankondigingen van dialoogbijeenkomsten, trainingen en andere evenementen

- nieuwsbrieven verzorgen

- eigen content verzorgen, bv. interviews, verslagen en impressies

De website is gemaakt in wordpress. Voor de nieuwsbrief maken we gebruik van Laposta.

Jouw profiel

Je gebruikt alledaagse heldere taal die Utrechters uit verschillende werelden begrijpen. Je vindt het leuk om te schrijven, thema's en vraagstukken vanuit verschillende kanten te belichten? Je bent goed in taal, kent Utrecht en kan zelfstandig werken. We vragen en inzet van minstens 4 tot 12 uur per week gedurende een half jaar. De functie is geschikt voor jong en oud, starters, stagiaires, pensionada's en zinzoekers.

Ons aanbod

- een boeiende en verantwoordelijke functie bij een organisatie die er toe doet

- een groot netwerk van betrokken Utrechters/organisaties

- begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden

- coaching in je professionele en persoonlijke ontwikkeling

- training en vergoeding van onkosten

De functie kan flexibel worden ingevuld, is ook geschikt voor mensen die zich heroriënteren, andersoortige werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. We kunnen de functie in overleg aanpassen aan je mogelijkheden en wensen.

Meer weten?

Kijk op de site voor meer informatie over Utrecht in Dialoog. Heb je interesse of wil je meer weten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Utrecht in Dialoog
Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek brengen.

Dialoog verbindt, verrijkt en versterkt mensen,organisaties en de samenleving. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van inzicht en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen, werken en zijn.

Wat doet Utrecht in Dialoog?

Utrecht in Dialoog organiseert sinds 2008 ieder jaar de Week van de Dialoog. Sinds 2014 ook de Pietendialoog en dialogen in organisaties. Sinds 2015 faciliteert Utrecht in Dialoog ook door het jaar heen dialogen rond actuele thema’s. Onder meer naar aanleiding van de aanslagen in Parijs van 7 januari (o.a. Charlie Hebdo) en 13 november 2015. Sinds 2016 worden het hele jaar door dialogen georganiseerd. Ieder jaar staat een ander thema centraal. Het thema in 2020 is Erbij Horen.

De kernactiviteiten van Utrecht in Dialoog zijn:
– het trainen, begeleiden en bemiddelen in dialoogbegeleiders om een goede dialoog mogelijk te maken;
– het samen met partners organiseren en faciliteren van dialoogtafels en dialoogbijeenkomsten;
– bekendheid geven aan dialoogactiviteiten, en dialoogervaringen zodat meer mensen de dialoog gaan waarderen en toepassen

Stichting en leerwerkplaats

Utrecht in Dialoog is sinds 2017 een zelfstandige Stichting met ANBI-status, gevestigd op Maliebaan 45. Aan Utrecht in Dialoog is een pool van dialoogbegeleiders verbonden die op Maliebaan45 worden getraind. Sinds 2017 heeft Utrecht in Dialoog een leerwerkplaats bij De Alchemist. Hier werken (vrijwillige) medewerkers, stagiaires, werkzoekenden, reintegreerders, pensionadas, studenten met partners aan het organiseren van dialoogtafels, trainingen en workshops.

Dialoog bevorderen

Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen. Om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en radicalisering in de samenleving tegen te gaan. Het hele jaar door in aansluiting op actuele thema’s. In samenwerking met bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers.
·
#25535
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Webmanager-Utrecht-in-Dialoog/25535 om je aan te melden