Skip Navigation

Leger des Heils

Non-profit

Over ons

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenArmoede & Huisvesting
Deel

Chauffeur SRV boetiek

Vacature · 2–4 uur/week
Aidadreef 8, 3561 GE Utrecht, Netherlands
Rijden
Deze vacature is verlopen
#24546
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Chauffeur-SRV-boetiek/24546 om je aan te melden
SamenvattingBen jij een goede chauffeur en vind je het een uitdaging onze SRV Boetiek naar markten, festivals en andere evenementen te rijden? Dan zoeken we jou!
Uitgebreide omschrijving

De SRV-Boetiek is ingericht als mobiele tweedehands kledingwinkel.

Als chauffeur zorg je ervoor dat de SRV-Boetiek naar de plek van bestemming wordt gereden. Dat kan een park zijn, een buurthuis, markt of een bepaald evenement. Op de plek van bestemming help je de SRV wagen uit te stallen. Uiteraard zorg je er vervolgens voor dat de SRV Boetiek weer terug wordt gereden naar de stallingsplek.

Dus heb jij een groot rijbewijs en vind je het leuk een SRV wagen te besturen, dan zoeken we jou! Kennis van de straten in Utrecht is een pre.


 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Leger des Heils
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp.
Deze vacature is verlopen
#24546
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Chauffeur-SRV-boetiek/24546 om je aan te melden