Skip Navigation
Over ons

Common Ground Two is een project in de stad Utrecht, waar mensen met een achtergrond als vluchteling welkom zijn om samen met andere Utrechters mee te werken in een groepstuin. Volwassenen vanaf 18...

Milieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Deel

Common Ground Two

Vacature · 3 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#23180
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Common-Ground-Two/activiteiten/Common-Ground-Two/23180 om je aan te melden
SamenvattingCommon Ground Two is een moestuinprojekt van, voor en met vluchtelingen in onze stad. We zijn op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers.
Uitgebreide omschrijving

Bij Common Ground Two werken mensen met een achtergrond als vluchteling (deelnemers) en Nederlandse vrijwilligers samen aan het verzorgen van de tuin. Het maakt daarbij niet uit of deelnemers nog in het AZC verblijven of al een eigen huis hebben. We werken als team en organiseren ook kleine extra activiteiten op en vanuit de tuin. We zijn gestart in 2017.

Het tuinwerk varieert van wieden, water geven, zaaien, plantjes planten en oogsten tot spitten en kleine technische klusjes. Ervaring in tuinwerk is niet nodig, want alles kun je leren. En we leren van elkaar. Er is voor iedereen wat te doen. 

We hebben twee tuinlocaties, waar we elk op twee vaste dagdelen in de week bij elkaar komen; één locatie in Utrecht West en één in Utrecht Overvecht. Het tuinseizoen loopt van april tot en met oktober. In de wintermaanden komen we eens per maand bij elkaar met alle deelnemers en vrijwilligers. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Common Ground Two
Common Ground Two is een project in de stad Utrecht, waar mensen met een achtergrond als vluchteling welkom zijn om samen met andere Utrechters mee te werken in een groepstuin. Volwassenen vanaf 18 jaar en kinderen en jongeren onder begeleiding van hun ouders zijn welkom op de tuin. Daarbij maakt het niet uit of je nog in het AZC verblijft of dat je al een eigen woning hebt in de stad.

We werken ondermeer nauw samen met VCU, Welkom in Utrecht en Utrecht Natuurlijk.
Deze vacature is verlopen
#23180
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Common-Ground-Two/activiteiten/Common-Ground-Two/23180 om je aan te melden