Skip Navigation
Over ons

AORTA is het onafhankelijk platform voor ontwerp van de leefomgeving van Utrecht. Met een gevarieerde programmering verbinden wij de creatieve industrie en wetenschap met (landelijk en stedelijk)...

Cultuur & Kunst
Deel

Vrijwilliger communicatie gezocht!

Vacature · 16–20 uur/week
Ganzenmarkt 3, 3512 GG Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24811
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Architectuurcentrum-AORTA/activiteiten/Vrijwilliger-communicatie-gezocht/24811 om je aan te melden
SamenvattingBen je een enthousiaste liefhebber van architectuur en stedelijke ontwikkeling? Draag bij aan de communicatie over de Dag van de Architectuur!
Uitgebreide omschrijving

Op vrijdagavond 14 en zaterdag 15 juni vieren wij De Dag van de Architectuur 2019! Dé kans om binnen te kijken bij de meest bijzondere gebouwen. Bevlogen initiatiefnemers en enthousiaste architecten vertellen je hoe zij de stad mooier en duurzamer maken. Dit jaar is het thema: "door de ogen van"'.

Ben je een liefhebber van architectuur, stedenbouw en geinteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in de stad? Wij zoeken vrijwilliger(s) die willen bijdragen aan de komende Dag van de Architectuur en snel kunnen beginnen. Ben je communicatief vaardig, in het bezit van een goede pen en handig met socials, CMS en kun je bijdragen aan het opstellen van teksten? En ben je flexibel, hands-on en accuraat? Dan zoeken wij jou!

We werken toe naar een mooi programma en dat vraagt de komende weken heel veel communicatie over de verschillende activiteiten die we inmiddels hebben opgezet. Ook op de Dag zelf blijven we actief met onze socials. We begeleiden de activiteiten samen met een groep vrijwilligers.

Ook na de Dag van de Architectuur is er ruimte voor het ondersteunen van de communicatie over onze debatten, publicatie, tours en onderzoeksprogramma. 

Interesse? Mail een kort bericht wat je aanspreekt en wie je bent. We nemem zsm contact met je op. In verband met de planning willen we graag dat je snel kunt beginnen.

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Architectuurcentrum AORTA
AORTA is het onafhankelijk platform voor ontwerp van de leefomgeving van Utrecht. Met een gevarieerde programmering verbinden wij de creatieve industrie en wetenschap met (landelijk en stedelijk) beleid, bouwende partijen, lokale initiatieven, bewoners en politiek rond ruimtelijke vraagstukken. We doen dit samen met een breed netwerk van organisaties, bedrijven, kennisinstellingen en bewonersplatforms.
Deze vacature is verlopen
#24811
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Architectuurcentrum-AORTA/activiteiten/Vrijwilliger-communicatie-gezocht/24811 om je aan te melden