Skip Navigation
Over ons

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun...

Cultuur & KunstSport & RecreatieEducatie
Deel

Klusjesman op middelbare school

Vacature · 4–8 uur/week
Maartvlinder 1, 3544 DA Utrecht, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#24719
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Klusjesman-op-middelbare-school/24719 om je aan te melden
SamenvattingBen jij handig en bereid om aan te pakken? Vindt je het leuk om met jongeren te werken? Kom jij dan ons team vrijwilligers komen versterken?
Uitgebreide omschrijving

Op onze school zouden we een stel extra handen erg goed kunnen gebruiken. Daarom zijn wij opzoek naar een klusjesman/vrouw voor 1 of 2 dagdelen per week (4 tot 8 uur).

Leidsche Rijn College

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1000 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun talent (in bijv. toneel, schrijven of debat) te ontdekken en ontwikkelen met behulp van speciale programma’s. Ook kun je als jong topsporter op het LRC aan je sportcarrière werken en je diploma halen. Zoals ook bijv. atlete en wereldkampioen Dafne Schippers deed.

Vanwege onze uitgebreide cultuur-, talent- en buitenlesprogramma’s komen we nog al eens handen tekort. Dit is de reden dat we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Mocht u tijd hebben en het leuk vinden om de school te komen versterken als vrijwilliger, dan wordt dat door ons zeer op prijs gesteld.

Functiebeschrijving

De facilitaire zaken op school worden uitgevoerd door 2 conciërges. Echter, soms blijven klussen (langer) liggen dan wij zouden willen of willen we iets extra's. De hulp van een klusjesman/vrouw zou daarom een grote uitkomst zijn. Denk hierbij aan taken als bijvoorbeeld:

-schilderijlijsten ophangen

Gereedschap dat door leerlingen gebruikt is, onderhouden en herstellen

- Helpen bij de decorgroep of Schilderwerkzaamheden

- Kleine reparaties (bijv. wasbak ontstoppen of een lamp vervangen)

Kortom: kleine klusjes in en rondom de school. De school is in het bezit van professionele gereedschappen en materialen.

Bent u handig en kunt u netjes werken? Houdt u ervan om onder de mensen te zijn, deel uit te maken van een team van collega’s maar ook zelfstandig te werken? Reageer dan op deze vacature. Sylvia Jans is contactpersoon.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Leidsche Rijn College
Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun talent (in bijv. toneel, schrijven of debat) te ontdekken en ontwikkelen met behulp van speciale programma’s. Ook kun je als jong topsporter op het LRC aan je sportcarrière werken en je diploma halen. Zoals ook bijv. atlete en wereldkampioen Dafne Schippers deed. Vanwege onze uitgebreide cultuur-, talent- en buitenlesprogramma’s komen we vaak handen tekort. Dit is de reden dat we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Mocht je tijd hebben en het leuk vinden om de school te komen versterken als vrijwilliger, dan wordt dat door ons zeer op prijs gesteld.
Deze vacature is verlopen
#24719
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Klusjesman-op-middelbare-school/24719 om je aan te melden