Skip Navigation

KansPlus

Non-profit

Over ons

KansPlus is een belangennetwerk dat zich inzet voor een goed leven van de mens met een verstandelijke beperking. KansPlus is de grootste organisatie die zich inzet voor de belangen van mensen met een...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingen
Deel

KansPlus zoekt nieuwe bestuursleden voor het landelijk bestuur

Vacature · 1–10 uur/week
De Molen 83, 3995 AW Houten, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23913
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KansPlus/activiteiten/KansPlus-zoekt-nieuwe-bestuursleden-voor-het-landelijk-bestuur/23913 om je aan te melden
SamenvattingBen jij in voor een boeiende en uitdagende plek in de belangenbehartiging voor mensen met een verstandelijke beperking? KansPlus zoekt bestuurders.
Uitgebreide omschrijving

KansPlus zoekt leden voor het Landelijk Bestuur die vormgeven aan een dynamische belangenorganisatie die de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop stelt.

De leden van het Landelijk Bestuur steken zelf de handen uit de mouwen, ondersteund door een professioneel bureau met een directeur. Dat vraagt dus om kennis van de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en ook om bestuurlijk inzicht en handigheid. Bovendien vraagt het om beschikbaarheid je in te zetten, de KansPlus visie uit te dragen en om op bijeenkomsten een inbreng te hebben.

Het Landelijk Bestuur telt nu 4 leden. We streven naar totaal 7 leden. We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden ter vervanging van zittende leden en om het huidige bestuur uit te breiden.

Bestuursvergaderingen vinden plaats in Houten. Bijeenkomsten zijn meestal in de nabije omgeving van Utrecht en incidenteel wordt een ledengroep in de rest van Nederland bezocht.

Heb je belangstelling? Wij maken graag kennis met je. Neem contact op met Dickie van de Kaa, directeur van KansPlus via onderstaande roze knop.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over KansPlus
KansPlus is een belangennetwerk dat zich inzet voor een goed leven van de mens met een verstandelijke beperking. KansPlus is de grootste organisatie die zich inzet voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking met ongeveer 50 ledengroepen, 6000 leden en ruim 1000 vrijwilligers door het hele land.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23913
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KansPlus/activiteiten/KansPlus-zoekt-nieuwe-bestuursleden-voor-het-landelijk-bestuur/23913 om je aan te melden