Skip Navigation
Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel
Zo vraag je een Lintje aan voor die bijzondere vrijwilliger

Zo vraag je een Lintje aan voor die bijzondere vrijwilliger

Evenement · 23 mei 2024, 09:00 - 11:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
VC Utrecht
#79493
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Zo-vraag-je-een-Lintje-aan-voor-die-bijzondere-vrijwilliger/79493 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ga samen met de gemeente Utrecht aan de slag om een Lintje aan te vragen voor de Lintjesregen van 2025 🎖️

Uitgebreide omschrijving

Bijna geen grotere eer voor vrijwilligers dan op Koningsnacht een Lintje opgespeld te krijgen door onze burgemeester 🎖️ Tijdens deze jaarlijkse Lintjesregen worden Utrechtse vrijwilligers volop in het zonnetje. Vrijwilligers die voor zo’n koninklijke onderscheiding in aanmerking komen hebben opvallende prestaties geleverd of werkzaamheden verricht die voor de samenleving van bijzondere waarde zijn. Ook hebben zij zich langdurig (+/- 15 jaar) én recent nog (afgelopen jaar) vrijwillig ingezet. Ken jij zo iemand? Dan wil je die vast graag voordragen voor een Lintje!


Nou gaat dat niet zo maar… De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat de uitgebreide procedure om iemand voor te dragen, soms een beetje demotiverend/afschrikwekkend kan werken. Daarom organiseren we dit jaar samen met de gemeente Utrecht een speciale bijeenkomst waarin we samen aan de slag gaan met aanvragen voor de Lintjesregen van 2025. Medewerkers van de gemeente beantwoorden al je vragen en kijken met je mee welke stappen je moet zetten, zodat je aan het einde van de ochtend al een behoorlijk eind op weg bent met je aanvraag!  

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > VC Utrecht > Zo vraag je een Lintje aan voor die bijzondere vrijwilliger

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.