Skip Navigation
Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel
Netwerkbijeenkomst: lancering de Utrechtse vrijwilligerscommunity

Netwerkbijeenkomst: lancering de Utrechtse vrijwilligerscommunity

Evenement · 28 mei, 15:00 - 18:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Nederland
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel evenement
VC Utrecht
#78104
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Netwerkbijeenkomst-vrijwillige-inzet/78104 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elk kwartaal organiseren wij een netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet. Dit staat in het teken van informatie met elkaar delen en inspireren!

Uitgebreide omschrijving

Voor wie?

Voor allen (organisaties en initiatieven) die werken met vrijwillige inzet in Utrecht.


Werk jij met en voor vrijwilligers in Utrecht en altijd op zoek naar nieuwe inzichten en antwoorden op jouw vragen? Dan is de netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet iets voor jou!


Wat?

De Vrijwilligerscentrale Utrecht is voortdurend in de weer om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vrijwillige inzet te volgen in het netwerk, in Utrecht en landelijk. Maar laten we eerlijk zijn, jij als netwerkpartner bent ook een schat aan kennis en hebt wellicht brandende vragen. Daarom willen we jou uitnodigen om samen met anderen uit het netwerk van vrijwillige inzet in Utrecht in contact te komen. Dit is jouw kans om ervaringen te delen, vragen te stellen (zowel aan ons als aan je collega's) en samen te groeien.


Datum en tijd?

Op dinsdag 28 mei 2024, van 15:00 tot 18:00 (met een ontspannen inloop vanaf 14:45) Na afloop is er altijd een gezellige borrel om de gesprekken voort te zetten en nieuwe connecties te maken.


Thema?

We zijn verheugd om de officiële lancering aan te kondigen van de langverwachte Utrechtse Vrijwilligerscommunity met als start de bewustwordingscampagne. Tijdens deze bijeenkomst zullen we niet alleen het startschot geven voor deze opwindende nieuwe naam, maar zullen we ook inzichten delen over hoe organisaties en initiatieven hier optimaal van kunnen profiteren. Dit is jouw kans om als eerste betrokken te zijn en al je vragen te stellen!


Waar?

Vrijwilligerscentrale Utrecht, Bemuurde Weerd OZ 3.


Inbreng?

Jouw inbreng is van onschatbare waarde!

We willen jouw stem horen. Laat ons weten welk(e) onderwerp(en) jou het meest boeien en waarover je graag wilt praten, of het nu gaat om uitdagingen, inspiratie of nieuwe strategieën. Als je je aanmeldt, sturen we je enkele dagen voor het evenement de definitieve agenda. Maar wees gerust, als je voor die tijd dringende vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.


Namens het team van VC Utrecht, groeten Robin en Rosalie. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op deze netwerkbijeenkomst.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel evenement
evenementen > VC Utrecht > Netwerkbijeenkomst: lancering de Utrechtse vrijwilligerscommunity

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.