Skip Navigation
Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel
Netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet 'Universiteit Utrecht'

Netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet 'Universiteit Utrecht'

Evenement · 29 feb, 15:00 - 17:30
Heidelberglaan 3, 3584 CS Utrecht, Nederland
Ben je erbij? 100 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 3 days.
Deel evenement
VC Utrecht
#74754
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Netwerkbijeenkomst-vrijwillige-inzet-Universiteit-Utrecht/74754 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elk kwartaal organiseren wij een stedelijk netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet. Elkaar informeren en inspireren!

Uitgebreide omschrijving

Thema 29 februari

Laat je organisatie of initiatief helpen door de Universiteit Utrecht. Samen kunnen we jouw vraagstuk eindelijk aanpakken.


Er zijn veel vrijwilligers waar geen gebruik van wordt gemaakt. Hoe kun je toch duurzaam gebruik maken van al deze flexibele vrijwilligers(uren) in de stad.


Toelichting:


Als je wilt samenwerken met docenten / studenten van Universiteit Utrecht kan je aankloppen bij U-Collaborate in Education (UCE). Zij verwijzen je graag door naar de juiste inhoudelijke expert. En als je nog niet helemaal weet hoe en wat, gaan ze graag een gesprek met je aan om te verkennen waarmee je het beste geholpen bent. Of dit nu gaat om afstudeer- of promotie-opdrachten of op maat gemaakte cursussen voor professionals. Ook is het mogelijk om een vraagstuk in te dienen bij een cursus en/of zelf een zogeheten 'open challenge' in te dienen. Hierbij kan je denken aan grote vraagstukken uit je beleidsplan maar ook aan heel concrete opdrachten. Tijdens aanstaande netwerkbijeenkomst van UVC zal meer wordt verteld over UCE, hoe je kan samenwerken en verschillende voorbeelden van challenges aan bod komen. Voor eerste indruk van hun matching tool, ga naar de site van Universiteit Utrecht en zoek op collaborate-in-education en UCE-tool


Voor wie

Voor iedereen (organisaties en initiatieven) die werkt met of te maken heeft met vrijwillige inzet in Utrecht.


Datum en tijd

Op donderdag 29 februari, van 15:00 tot 17:00 (met een ontspannen inloop vanaf 14:45), organiseren we onze volgende netwerkbijeenkomst. Maar dat is nog niet alles! Na afloop is er een gezellige borrel om de gesprekken voort te zetten en nieuwe connecties te maken.


Waar

Universiteitsbibliotheek Utrecht, Boothzaal (Science Park locatie)

Heidelberglaan 3, 3584 CS Utrecht, Nederland


Inbreng

Ook deze bijeenkomst willen wij jouw stem horen.


Heb je een vraag over hoe je kan samenwerken met de UU of wellicht heb je een mogelijke opdracht in gedachte? Geef het door en het UCE team gaat voor je aan de slag. En wie weet ontmoet je 29 februari meteen een docent die met jouw challenge aan de slag kan. Stel je vraag door deze in te vullen vooraf bij de aanmelding.


We kijken er naar uit om je te verwelkomen op deze netwerkbijeenkomst.


Namens het team van VC Utrecht,


Groeten Robin en Rosalie.

(foto door mediamaker: Joris Louwes)


De Vrijwilligerscentrale Utrecht is voortdurend in de weer om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vrijwillige inzet te volgen in het netwerk, in Utrecht en landelijk. Daarom willen we jou uitnodigen om samen met anderen op het gebied van vrijwillige inzet in Utrecht in contact te komen. Dit is jouw kans om ervaringen te delen, vragen te stellen (zowel aan ons als aan je collega's), inspiratie op te doen en samen te groeien.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 100 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 3 days.
Deel evenement
evenementen > VC Utrecht > Netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet 'Universiteit Utrecht'

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.