Skip Navigation
Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel
Netwerkbijeenkomst: lancering de Utrechtse vrijwilligerscommunity

Netwerkbijeenkomst: lancering de Utrechtse vrijwilligerscommunity

Evenement · 4 jun, 15:00 - 18:00
Beyaertdreef 5, 3562 LP Utrecht, Nederland
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 7 days.
Deel evenement
VC Utrecht
#78104
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Netwerkbijeenkomst-lancering-de-Utrechtse-vrijwilligerscommunity/78104 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Speciaal voor vrijwilligersorganisaties: een exclusief pre-lanceringsfeestje van de nieuwe bewustwordingscampagne voor Utrecht!

Uitgebreide omschrijving

Je hebt het misschien al in de wandelgangen gehoord. Op 10 juni start de bewustwordingscampagne voor Utrechters. We willen iedereen in Utrecht laten nadenken over vrijwilligerswerk. Ook willen we laten zien dat vrijwillige inzet om heel veel verschillende dingen gaat. En dat iedereen er wel tijd voor heeft. De afgelopen maanden hebben we hard aan de campagne gewerkt. Én we hebben ook een nieuwe naam voor onze community voor vrijwilligers. En dat wordt zo tof!

 

Nieuwsgierig hoe de campagne eruit ziet? Wil je de nieuwe naam weten? En wil je weten wat jij daar als vrijwilligersorganisatie mee kunt? Op 4 juni geven wij een exclusief pre-lanceringsfeestje. Dan krijg je alle antwoorden.

 

Wat kun je verwachten?

•   Burgemeester Dijksma onthult de nieuwe naam

•   Je krijgt de eerste beelden en uitingen van de campagne te zien

•   De Utrechtse vrijwilligers, die centraal staan in de campagne, delen hun verhaal.

•   Je krijgt tools om actief mee te doen aan de campagne.

•   We proosten met elkaar op de campagne

•   Én er is ook tijd om te netwerken.

 

Wanneer is het feestje?     4 juni

Hoe laat?                               

Inloop vanaf 14.45 uur

Start 15.00 uur

Proostmoment 16.30 uur 

Waar is het?                         Oproer, Beyeartdreef 5, 3562 GL Utrecht

 

We willen samen met jou bouwen aan een community met en voor Utrechters die iets willen doen voor een ander. Iets wat ze kunnen en wat ze leuk vinden. Samen maken we onze stad nog mooier. Meld je snel aan en we zien je graag op 4 juni.

 

Tot dan!

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 7 days.
Deel evenement
evenementen > VC Utrecht > Netwerkbijeenkomst: lancering de Utrechtse vrijwilligerscommunity

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.