Skip Navigation
Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel
JONG Utrecht netwerkbijeenkomst

JONG Utrecht netwerkbijeenkomst

Evenement · 19 jun, 18:00 - 20:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Nederland
Buurt & omgevingSport & RecreatieKunst & cultuur
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Aanmeldingen sluiten in 5 days.
Deel evenement
VC Utrecht
#81528
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/JONG-Utrecht-netwerkbijeenkomst/81528 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op woensdag 19 juni van 18.00-20.00 organiseren we samen met het JONG Utrecht Panel een netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties en MDT-organisaties.

Uitgebreide omschrijving

Het JONG Utrecht Panel is een jongerenpanel in samenwerking met Vrijwilligerscentrale Utrecht en de Verschilmakers*. Het panel bestaat uit vijf tot tien jonge Utrechters tussen de 18 en de 30 jaar die advies geven aan organisaties, leuke evenementen organiseren en campagnes opzetten om leeftijdsgenoten te betrekken bij vrijwilligerswerk in de stad.  

 

Het doel van het panel is dat zij bij vrijwilligers-/MDT-organisaties meedenken of adviseren over het werven, bereiken en behouden van jonge ‘Verschilmakers’. Tegelijkertijd richten zij zich op het inspireren en verbinden van deze jonge Verschilmakers aan de vrijwilligersorganisaties. 

Op woensdag 19 juni, van 18.00u tot 20.00u organiseren we samen met het JONG Utrecht Panel een netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties en MDT organisaties die jongeren (willen) inzetten. Om met elkaar uit te wisselen, kennis te maken en misschien wel leuke linkjes te leggen voor een samenwerking. Ook kun je dan kennismaken met het panel en al jouw ideeën met ons bespreken. Kom je ook? Je bent van harte welkom bij de Vrijwilligerscentrale Utrecht (Bemuurde Weerd Oostzijde 3, Utrecht).

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 5 days.
Deel evenement
evenementen > VC Utrecht > JONG Utrecht netwerkbijeenkomst

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.