Skip Navigation
Over ons

We organiseren culturele activiteiten zoals salsafeesten, workshops, taal- en danslessen, speciale themaavonden. Voor iedereen. Dus voor zowel Latijns-Amerikaanse mensen als voor mensen uit andere...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Bestuursleden

Vacature · 1–2 uur/week
Burgemeester Van Heemstrakwartier 263, 3731 TH De Bilt, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23711
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Casa-Latina/activiteiten/Bestuursleden/23711 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Het huidige bestuur bestaat uit 3 leden.Vanwege uitbreiding van werkzaamheden hebben wij behoefte aan meer mensen.Het bestuur vergadert 6x per jaar met tussendoor adhoc bijeenkomsten.In voorzitter, secretaris en penningmeester is voorzien.Het gaat om algemene bestuurstaken en vervanging van elkaar.Wij zijn bezig een visie op de toekomst te ontwikkelen en verwachten een bijdrage in het ontwikkelen hiervan.We zijn op zoek naar mensen met bestuurlijke ervaring op het gebied van kunst en cultuur in het bijzonder de Latijns Amerikaanse.Bent U geinteresseerd neem dan contact op met onze voorzitter.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Casa Latina
We organiseren culturele activiteiten zoals salsafeesten, workshops, taal- en danslessen, speciale themaavonden. Voor iedereen. Dus voor zowel Latijns-Amerikaanse mensen als voor mensen uit andere culturen in en om Utrecht. Onze activiteiten zijn steeds gericht op het samenbrengen van mensen om van elkaar en van elkaars cultuur te leren. Steeds in een gezellige sfeer, met muziek en lekker eten.
Deze vacature is verlopen
#23711
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Casa-Latina/activiteiten/Bestuursleden/23711 om je aan te melden