Vrijwilligerswerk

Wil jij weten op welke manier jij een steentje bij kunt dragen als vrijwilliger? Vind jouw ideale vacature in ons aanbod!

Lastig om uit zoveel vacatures de juiste te kiezen? Geen probleem! We helpen je graag ontdekken welk vrijwilligerswerk het beste bij je past.

Helpdesk voor organisaties

Vrijwilligers vinden & binden, de Utrechtse vrijwilligersverzekering, mag je onkostenvergoeding betalen?

Allemaal goede vragen waar je als organisatie tegen aan kunt lopen. Onze adviseurs zijn heuse experts op dit gebied en denken graag met je mee!

Workshops

Ben jij een Utrechtse vrijwilliger of vrijwilligerscoördinator? Of woon je in Utrecht en doe je elders vrijwilligerswerk? Dan kun je gratis meedoen aan onze workshops.

Leren en kennis delen staan centraal: de workshops worden gegeven voor én door vrijwilligers.

Maatschappelijk betrokken

Steeds meer bedrijven tonen hun betrokkenheid bij de samenleving: door bijvoorbeeld hun medewerkers als coach in te zetten of aan de slag te gaan voor een goed (lokaal) doel.

Maak ook het verschil met jouw team, ontdek de mogelijkheden!

Aanmeldingen geopend!

Nomineer jouw favoriete vrijwilliger of organisatie

Wie nomineer jij voor de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2021? Er zijn twee prijzen te vergeven: één voor individuele vrijwilligers en één voor lokale organisaties/initiatieven.

Big Brothers Big Sisters

Hou je van kinderen en vind je het leuk om 1 keer per week als maatje, iets met een kind te ondernemen? St. BBBS is een maatjes- programma voor kinderen van 6 -18 jaar uit gezinnen die leven op de armoedegrens. In Utrecht geldt dat voor 1 op de 8 gezinnen. Heb jij een uurtje per week tijd over om iets leuks te doen met deze kinderen?

Wie jarig is trakteert!

VC Utrecht bestaat 35 jaar en viert dat met alle Utrechtse vrijwilligers. Ben jij vrijwilligerscoördinator in Utrecht? Ontvang dan t/m 31 september een gratis chipolatataart van banketbakkerij Wammes voor jouw vrijwilligersteam!


Op = op. Eet smakelijk!

Vrijwilligers gezocht!

Het Nederlands Film Festival voor geen goud missen?! Meld je aan voor alweer de 41ste editie van het Film Festival! Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het NFF. Jong en oud, studerend, werkend of gepensioneerd: iedereen is van harte welkom om mee te werken aan het mooiste filmfeest van Nederland! 

Organisaties gezocht voor Maatschappelijke Stages!

De (zomer)vakantie is voorbij en scholieren gaan weer naar school!

We willen deze enthousiaste en uitgeruste jongeren graag matchen met een leuke Utrechtse organisatie voor een maatschappelijke stage! Kan jij met enthousiasme vertellen over jouw organisatie en wil jij een scholier een paar uur laten meekijken? Oftewel, zijn jullie MaS ready?!

Nieuws

digiTaalweek Utrecht

De digiTaalweek Utrecht Van 6 t/m 12 sept.
Lees meer

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Een dagje naar de dierentuin als vrijwilligerswerk!
Lees meer

Hallo zomervakantie! Staat een leuke vrijwilligers-activiteit al op je lijstje?

Laat je inspireren en vind jouw ideale zomerklus in ons aanbod.
Lees meer

IN MEMORIAM

Marthe Kolman 11-09-1986 - 22-06-2021
Lees meer

Burendag 2021

Dien nu je aanvraag in voor burendag 2021
Lees meer

Social media


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)