Navigatie overslaan

Materialen en faciliteiten

Vragen van organisaties

 1. Wij willen graag een social IT hub in Utrecht beginnen, maar hebben nog geen locatie
 2. We zoeken een buurthuis met keuken om te gebruiken voor interactive kookworkshops aan kinderen
 3. Sponsoring van basis ingrediënten (rijst/olie/pasta etc.) of versproducten die anders weggegooid worden (en wij kunnen ophalen om gratis een maaltijd van te maken)
 4. Aanvraag voor het doneren van laptops, computers en telefoons voor onder andere dak- en thuislozen die het minder breed hebben die onder andere willen beginnen met een opleiding, cursus, dagbesteding etc. De aanvraag zal zijn namens het Computerproject waar ook kwetsbaren in het project dagbesteding hebben.
 5. Om de Buurtcampings dit jaar in 8 parken van Utrecht te kunnen realiseren zoekt de stichting naar leverancier(s) van hekwerken, beveiliging, sanitaire voorzieningen (toiletten en douchewagens) en stroomvoorzieningen (aggregaten, kabels en verdeelkasten).
 6. Organisatie bestaat in september 5 jaar. We willen een klein feestje geven, maar we hebben nog geen locatie, hapjes, drankjes, taart enz.
 7. Fietsen voor het AZC! Nieuwskomers en vluchtelingen die fietsen nodig hebben om zich te verplaatsen van A naar B. Ze gaan vaak in kleine groepjes op pad om vrijwilligerswerk te doen in de stad. We zoeken 10 fietsen (met slot)
 8. Theaterfestival zoekt voor de editie in maart 2022 nog naar fietsen voor ons personeel en de theatermakers, zodat zij zich snel door de stad kunnen bewegen. Daarnaast zijn we op zoek naar een busje voor het zwaardere werk. 
 9. Stichting heeft dringende behoefte aan een laptop.
 10. Theater zoekt meubilair en inrichting en vervanging vloer foyer
 11. Stichting is ] op zoek naar hoge plantenbakken zodat onze bewoners, ouderen met dementie, lekker kunnen tuinieren in de binnentuin.
 12. Stichting heeft verschillende laptops, welke lang niet allemaal goed werken. Om goede matches tussen jongeren en kwetsbare Utrechters te maken, is het administratieve werk op onze laptops van groot belang. Wij zijn op zoek naar 4 goed werkende laptops en een drietal externe webcams
 13. Taalschool zoekt bedrijfsruimte, (snuffel)stageplaatsen
 14. Voor ons jaarlijkse feest voor vrijwilligers, hulpvragers en samenwerkingspartners (de Meet&Eat), hopen we in september een gezellige BBQ te organiseren. Hiervoor zijn we op zoek naar een bedrijf die ons wil sponsoren met 1 of meerdere onderdelen van dit feest. Denk hierbij aan grote partytenten, stoelen, tafels, catering, geluidstechniek, een muzikale bijdrage, fotografie/film. Medewerkers die deze dag willen helpen in de bediening, op- of afbouw zijn natuurlijk ook van harte welkom!
 15. Stichting tegen verspilling van voedsel zoekt een of twee elektrische bakfietsen
 16. We zoeken een bedrijf dat het boek 'planeet omar' wil sponsoren.
 17. Wij zijn op zoek naar verouderde hardware ter ondersteuning van onze projecten.
 18. Ruimte om taalgroepen te faciliteren
 19. Theatergroep zoekt voor de editie in maart 2022 zijn een slaapplek voor de medewerkers en theatermakers die niet in Utrecht wonen
 20. In onze nieuw aangelegde buurttuin (aanleg in volle gang voor en door buurtbewoners) in Utrecht Overvecht willen wij graag een houten pergola plaatsen, waar overheen we een mooie plant kunnen laten groeien. Deze pergola komt op een terras te staan van 3 m x 3.60 m waar de picknickbank staat.
 21. Schoolspullen voor groep 8 leerlingen die naar de brugklas gaan. Wij kopen Eastpack rugtassen en Casio rekenmachines en alle overige benodigdheden voor school. Fijn als we schoolspullen zouden kunnen ontvangen zodat we minder hoeven aan te kopen.

Coaching, kunde en onderzoek

Vragen van organisaties

 1. Gezocht: partner in de retail om samen een programma op te zetten, waarin wij statushouders in Nederland opleiden om werknemers te worden bij u.
 2. Cultureel centrum zoekt samenwerkingspartners om nieuwe programmering inhoudelijk te versterken. Netwerk en expertise vinden we fijn want wij weten het niet
 3. Deelnemers tevredenheid onderzoek
 4. Koepelorganisatie ondersteunt sportaanbieders. Juist in coronatijd is er extra vraag naar expertise op gebied van financiën, bijvoorbeeld bij het opstellen van een jaarrekening of begroting.
 5. Als jongeren vrijwilligersorganisatie in Utrecht zijn we erg benieuwd welke impact we precies maken. Op dit moment voert een masterstudent de eerste fases uit


 1. Wij zijn op zoek naar organisaties die op dit gebied willen mee denken en de clubs willen ondersteunen. Dit alles met de wetenschap dat de clubs flinke impact kunnen maken in hun wij en in de stad Utrecht.

Communicatie, marketing en PRadvies

vragen van organisaties

 1. We zoeken basisscholen en/of bso's die gebruik willen maken van interactieve kooklessen in de vorm van workshops
 2. Helder(der) de kernwaarden van onze organisatie neerzetten en zo naar buiten kunnen dragen.
 3. Social media expert om samen een sterk plan per kanaal te maken
 4. we zoeken advies / hulp bij het opzetten van een campagne waarmee we het bewustzijn van het belang van schoon en veilig water drinken willen willen vergroten.
 5. We zoeken mensen die hun netwerk en kunde (uitvoerend) willen inzetten om onze ambitie van 2021 laptops in 2021 dichterbij willen brengen. Alle Utrechtse bedrijven moeten weten dat we laptops zoeken!
 6. communicatie hulp bij promotie of opzetten communicatieplan (voor social media kanalen)
 7. Verzorgen van reclame drukwerk, als tegenprestatie vermelden van bedrijfslogo
 8. We zoeken mensen die meehelpen de communicatie van het duurzaamheidshof


Juridisch en financieel advies

vragen van organisaties

 1. onze stichting draait volledig op de bijdragen van sponsors en heeft daarnaast ook baat bij inhoudelijke partnerschappen met bedrijven of organisaties in het kader
 2. Onze financiele houdbaarheid is een terugkerende uitdaging. Hoe kunnen wij als stichting meer middelen genereren in de toekomst?
 3. We zoeken iemand die de coördinator en penningmeester kan ondersteunen in onze (bescheiden) boekhouding. In eerste instantie voor het bijhouden van de boekingen (we gebruiken daarvoor nu Twinfield) en het afstemmen hoe de cijfers hieruit te rapporteren. Maar als we je meer uitdagen door eerst onze boekhouding opnieuw door je te laten in te richten in een pakket naar je voorkeur en af te stemmen op onze rapportagebehoeftesMenskracht: Klussen en activititeiten

vragen van organisaties

 1. Op zoek naar iemand die kan meehelpen met het beheer van de website en administratieve taken. 
 2. Wie kan er een leuke workshop voor ouderen geven?
 3. Willen jullie in de Week tegen Eenzaamheid een bijdrage leveren aan het verminderen van eenzaamheid in Utrecht? Een paar mogelijkheden: - Jullie worden door ons netwerk gematcht aan een activiteit die eenzaamheid tegen gaat, georganiseerd door een maatschappelijke organisatie. Jullie kunnen deze activiteit steunen door bijvoorbeeld bij te dragen aan de organisatie, organisatiekosten of de locatie.- Intern aandacht besteden aan het thema eenzaamheid onder jullie werknemers - Zelf een activiteit organiseren dat eenzaamheid tegengaat eenzaamheid bestaat in Utrecht een divers netwerk onder de noemer ˜Utrecht Omarmt ". Dit netwerk bestaat uit meer dan 200 personen uit (bewoners)organisaties en bedrijven. De Week tegen Eenzaamheid vindt plaats van donderdag 30 september t/m 7 oktober 2021.
 4. We zoeken mensen die meehelpen met het duurzaamheidshof, onder ander bouwen en hosts voor tijdens de expositie.
 5. Filmmaker om filmpjes te maken van onze projecten
 6. we zoeken nog goede, passende vrijwilligers die als begeleiders willen optreden bij de lessen en excursies op zondag; wellicht is er een organisatie die ons kan helpen in deze zoektocht
 7. Wil je met je team iets leuks organiseren voor ouderen met dementie? Organiseer dan een ludieke middagactiviteit: een poffertjeskraam, een high tea, een frietjestent. Muziekje erbij en je zorgt voor veel blije gezichten bij jouw medewerkers en bij onze bewoners.Strategisch, organisatie & ICT advies

vragen van organisaties

 1. Wie maakt ons wegwijs in het sociale ecosysteem. We willen met ons platform weer terug naar elkaar live ontmoeten, omdat dat mensen gelukkig maakt. We zijn op zoek naar mensen die weten hoe de overheid werkt, hoe we daar ons aanbod moeten doen, hoe we daar snel kunnen penetreren om mensen elkaar te laten ontmoeten. Wij zijn een sociale onderneming. We kunnen ook non simultaan ruilen.
 2. Hoe kunnen wij meer projectleden werven?
 3. Organisatie zit in een scale-up fase en is op zoek naar advies op het gebied van finance, HR en communicatie.
 4. Voor het bijhouden van technische installatie en onderhoud (logboek) zoeken we naar een slimme online manier zodat technici in Kenia en Nederland makkelijk de
 5. wij groeien als Stichting en zijn op zoek naar een bedrijf wat ons advies kan geven op HR en organisatie

Powered by Deed‌mob Tools ·