Navigatie overslaan

Aanbod bedrijven

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod van bedrijven.

Niet alle bedrijven hebben hun aanbod kenbaar gemaakt. Vaak is er in een gesprek een mooie match te maken. Dus pitch je vraag zo goed mogelijk!

Overzicht aanbod

 1. Bedrijf biedt op 2 juli 80 man handjes, kennis en kunde aan
 2. Wij kunnen helpen bij (technische) werkzaamheden/projecten met onze kennis van installatietechniek en energie.
 3. We bieden een platform om mensen te ontmoeten van uw community met elkaar te verbinden, elkaar te ontmoeten en de eigen organisatie te ontlasten. We zijn op zoek naar 1 of 2 pilot organisaties waar we ons bedrijf kunnen introduceren.
 4. Goede werkende WII met controllers
 5. Inbreng van kennis en expertise op het gebied van mobiliteit, infrastructuur, duurzaamheid, energietransitie, klimaatadaptatie en digitale transitie voor maatschappelijk relevante projecten (geen commercieel belang, geen religieuze doelstelling, geen politieke doelstelling).Enkele voorbeelden: vergunningaanvragen, inrichtingsvraagstukken van buiten of binnenruimtes.
 6. Inbreng van kennis en expertise op het gebied van mobiliteit, infrastructuur, duurzaamheid, energietransitie, klimaatadaptatie en digitale transitie voor maatschappelijk relevante projecten (geen commercieel belang, geen religieuze doelstelling, geen politieke doelstelling). Enkele voorbeelden: vergunningaanvragen, inrichtingsvraagstukken van buiten of binnenruimtes 
 7. gratis oprichting van 1 stichting
 8. In ons fabriekje liggen kilo's aan restchocolade. Dit is ongetempereerde chocolade die we moeten aftappen en niet meer kunnen gebruiken. Het is altijd een mengsel (puur-melk, puur-wit, melk-wit). Met deze chocolade kan er gekookt/gebakken worden. Wie ziet hier iets in?
 9. Expertise in het opzetten van een campagne voor geld, hulp en/of materiaal. Gratis begeleiding bij het opzetten van zo'n campagne en gebruik maken van ons platform hierbij.
 10. Inrichting adminstratie en rapportage
 11. Advisering van bestuur over efficiente inrichting werkwijze, ict, wbtr
 12. Coaching met hond, individueel of met een groep, om te leren duidelijker grenzen en wensen aan te geven. Helpende handjes als er een activiteit voor jongeren wordt georganiseerd. Mensen met affiniteit voor kinderen/ jongeren en ze kunnen ondersteunen tijdens een activiteit. 
 13. Bedrijf biedt een dagdeel aan waarin advies kan worden gegeven over de huidige inrichting en eventuele (ergonomische) veranderingen daarop. Dat kan ook zijn dat wij een zit-/werkhouding instructie geven.
 14. Hulp bij begeleiding en coaching van mensen met een afstand op de arbeidsmarkt.
 15. maandelijks terugkerende eenvoudige klussen welke we met onze cliënten van de dagbesteding kunnen doen, denk aan tuinwerkzaamheden, repro enz
 16. wekelijks een dagdeel ondersteuning in houtbewerking op onze dagbesteding
 17. Advies/onderzoek voor uitbreidingen van terreinen/gebouwen.
 18. Een adviseur kan uw bestuur of directie coachen of begeleiden en het helpen bij bestuurlijke vernieuwing, versterking, of verbetering. Ook kan een adviseur optreden als interim-bestuurder in situaties waarin uw bestuur niet volledig kan functioneren. Desgewenst kan ook onderzoek worden verricht voor of in uw organisatie.
 19. Funding (waaronder fondsenwerven, subsidieaanvragen, crowdfunding etc.) vormt de basis van elke vrijwilligersorganisatie. Centraal in funding staat "Het Verhaal" van uw organisatie. Onze adviseurs kunnen helpen de funding van uw organisatie vorm te geven. Daarbij kan zowel het werven van fondsen als het vinden en behouden van vrijwilligers de nadruk krijgen. Eigentijdse en effectieve communicatie draagt ertoe bij dat het imago van uw organisatie versterkt wordt. Waar nodig kunnen marketingtechnieken ingezet worden om uw organisatie nog sterker te positioneren naast andere vergelijkbare organisaties (positioneren).
 20. Hulp bij WBTR, Organisatie inrichting, professionalisering, ict advisering
 21. VR avond om in beweging te komen voor ouderen/ jongeren
 22. Padel clinic voor 6 personen
 23. Onderzoek/coaching/begeleiding op het gebied van sociaal ondernemerschap, strategisch netwerken en community building
 24. Organisatieadvies op het gebied van sociaal ondernemerschap, strategisch netwerken en community building
 25. Advies gericht op sociaal ondernemende verdienmodellen en value cases (sociale business case)
 26. Ik lever content marketing diensten, waaronder blogs, video-content en fotostyling. Goede content draait niet alleen om vlijmscherpe teksten schrijven en mooie video’s. Relevante content aanbieden aan de juiste doelgroep op het juiste moment is minstens zo belangrijk. 
 27. Aanbod advies Wagenparkbeheer & Kosten bij de EV transitie binnen jouw organisatie
 28. De Elektrische Bestelwagen in de stad Utrecht een slimme beslissing? Met onze online tool helpen we je de keuzes te maken voor de toekomst.
 29. Heb je een fotograaf nodig voor jouw evenement of wil je je vrijwilligers portretteren? Wij bieden gratis een fotograaf ter beschikking
 30. Gratis ‘veilig online’ workshops om awareness te kweken rond bijv phishing. Mooi om jouw organisatie of vrijwilligers veilig online te laten zijn!
 31. ICT bedrijf biedt workshops leren programmeren, maar dan toegepast. Denk aan eigen gadgets bouwen met arduino of een onderdeel van een game omgeving bouwen. Mooie activiteit voor in een jongerencentrum oid!
 32. Binnen Het Bureau werken studenten van het Grafisch Lyceum Utrecht aan jouw mediaopdracht, zoals websites, apps, huisstijl, folders en brochures, signing etc.
 33. Workshop about diversity and inclusion
 34. Wij begeleiden en ondersteunen jonge Utrechters met de opzet van hun maatschappelijke projecten en initiatieven.
 35. Gemeentelijke instelling Brengt vraag en aanbod naar locaties samen
 36. Met MVO-programma's op maat en MVO-advies kunnen wij bedrijven helpen om invulling te geven aan maatschappelijk beleid in de vorm van kennisoverdracht en hands-on vrijwilligerswerk.
 37. Dagtochten door de stad Utrecht
 38. Leuke tour door Utrecht door een ex dakloze die zijn levensverhaal verteld en waar hij of zij geslapen heeft op straat. Of een voorlichting over dak- en thuisloosheid en de achtergronden van cliënten in de hulpverlening (gegeven door een ervaringsdeskundige).
 39. Verhaal van succesvolle vluchteling zoekt publiek om te inspireren
 40. gebruik van zaal en faciliteiten en basiscatering of korting hierop.
 41. Wij hebben een theaterzaal en lokalen die tegen een gereduceerd tarief gehuurd kunnen worden.
 42. Wij hebben een prachtig centraal podium aan de Oudegracht waar evenementen kunnen worden georganiseerd.
 43. Mond op mond reclame van jou bedrijf
 44. We bieden bedrijven een sympathieke en laagdrempelige manier om invulling te geven aan hun sroi verplichting of mvo ambitie: het doneren van gebruikte laptops.
 45. Taarten, cakejes gebakken door kwetsbaren.
 46. Impact maken met je team genoten voor onze ouderen stadsgenoten! 
 47. een prachtige leestafel en roomdividers

Powered by Deed‌mob Tools ·