Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

WIL is de welzijnsorganisatie in de Utrechtse wijk Vleuten-De Meern (postcodes 3451 tot en met 3455). De letters WIL staan voor Wijk Informatie Lijnen en daarmee raken we precies datgene wat WIL is: ...

OuderenMensen met een beperkingWelzijn
Deel
Wil bewonersbijeenkomst

Wil bewonersbijeenkomst

Evenement · 20 sep 2017, 10:00 - 12:00
Teunisbloemlaan 48, 3452 CB Vleuten, Netherlands
WelzijnBuurt & omgeving
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Stichting WIL in je buurt (WIL)
#26447
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wil-Wijk-Informatie-Lijn/activiteiten/Wil-bewonersbijeenkomst/26447 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wil is/wordt een buurtnetwerk van mensen in de wijk, die weten wat er speelt in de wijk en helpt zoeken wat je nodig hebt. De vraagbaak, waar buurtbewoners terecht kunnen met hun vragen, het matchpunt voor burenhulp en informele diensten en een plek waar signalen terecht komen.

Kom meedenken over wat Wil kan betekenen voor de wijk, iedere wijkbewoner is van harte welkom! Het thema wordt later bekend gemaakt.

Graag aanmelden bij [email protected]

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Stichting WIL in je buurt (WIL) > Wil bewonersbijeenkomst

Over Stichting WIL in je buurt (WIL)

WIL is de welzijnsorganisatie in de Utrechtse wijk Vleuten-De Meern (postcodes 3451 tot en met 3455). De letters WIL staan voor Wijk Informatie Lijnen en daarmee raken we precies datgene wat WIL is: de wegwijzer in de wijk. De slogan van WIL is dan ook: WIL wijst je de weg.

De doelstelling van WIL is om de wijk Vleuten-De Meern te voorzien van informatie op het gebied van informele zorg en welzijn in de directe woonomgeving. Daarnaast willen wij toegankelijke burenhulp verlenen.

Wij willen het netwerk zijn van en voor de bewoners van Vleuten-De Meern. Wij helpen de bewoners te vinden wat ze zoeken in hun eigen buurt. Dat kan een vergaderlocatie zijn of het adres van een breiclubje. Het kan een wandelmaatje zijn of een tip waar kinderen samen kunnen sporten. Het kan ook concrete (buren)hulp zijn: een boodschap doen voor een buurtbewoner of hem/haar even naar het ziekenhuis brengen. Deze burenhulpteams zijn verdeeld over de boodschappenhulp, de klusjeshulp, de vervoershulp, een algemene hulpdienst en een computer hulpdienst. Via deze vijf hulpdiensten bieden ruim 100 enthousiaste vrijwilligers concrete burenhulp aan inwoners van de wijk die zelf geen beroep kunnen doen op mantelzorg en waarvoor professionele hulp te duur is.

Kom jij ons team versterken?