Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Kunstenaar, verzamelaar en fotograaf, Pet van de Luijtgaarden houdt van verzamelen. Met deze verzamelingen draagt hij een unieke vorm van kunst uit, waarmee hij materialisme en het nooit genoeg hebben ...

Kunst & cultuurNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Deel
Wilhelminapark Doolhof

Wilhelminapark Doolhof

Evenement · 10 okt 2020, 13:00 - 18:00
Wilhelminapark, 3581 NP Utrecht, Nederland
Kunst & cultuurNatuur & MilieuWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Stichting Verzamelkunst
#29097
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verzamelkunst/activiteiten/Wilhelminapark-Doolhof/29097 om je aan te melden

Contactpersoon

Pet Van de LuijtgaardenStel de contactpersoon een vraag

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Stichting Verzamelkunst > Wilhelminapark Doolhof

Over Stichting Verzamelkunst

Kunstenaar, verzamelaar en fotograaf, Pet van de Luijtgaarden houdt van verzamelen. Met deze verzamelingen draagt hij een unieke vorm van kunst uit, waarmee hij materialisme en het nooit genoeg hebben aan het licht brengt. Tour d'artistique is een project dat kunst naar de mensen toe brengt. Het is de ideale manier om mensen die niet snel een traditioneel museum of tentoonstelling bezoeken in aanraking te laten komen met kunst. Dit gaat gepaard met een grote groep vrijwillige participanten die caravans van thema's (verzamelingen) zullen voorzien.

Met dit streven in het achterhoofd slaan kunstproducent Mothership en kunstenaar Pet van de Luijtgaarden de handen ineen en presenteren het concept Tour d’artistique.

Het Concept | Tour d’artistique

De Tour d’artistique is een karavaan van 27 verschillende caravans vol met bijzondere verzamelingen. De karavaan trekt door het hele land. Bij elke locatie blijft de invasie van kleurrijke caravans een week lang staan. Het interieur en het exterieur van de caravans zullen allen een van de verzamelingen van Pet bevatten. Zo krijgt elke caravan zijn eigen thema. De caravans kunnen voorafgaand aan de tour worden gemaakt in samenwerking met bijvoorbeeld scholen, zorginstellingen of collega kunstenaars als participatieproject. De verschillende caravans zullen bij de aanvang van de karavaan op een plek verzamelen. De Tour d’artistique geeft iedereen de kans om in zijn buurt de kunstcaravans te gaan bekijken.