Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Sta jij (m) stevig in je schoenen?

Vacature · 2–3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#25227
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Sta-jij-m-stevig-in-je-schoenen/25227 om je aan te melden
SamenvattingEen man die tegen een stootje kan, maar wel vriendelijk en behulpzaam blijft als het met de hulpvrager even niet gaat zoals bedacht.
Uitgebreide omschrijving

Boogh is op zoek naar een man die tegen een stootje kan, maar wel vriendelijk en behulpzaam blijft als het even niet gaat zoals bedacht. Een gelijkwaardige vriendschap voor een meneer met hersenletsel, die bijna blind is.

Deze meneer met hersenletsel (NAH) wil graag aan de slag achter de computer en met fotografie, maar door zijn slechte zicht is het handig als jij hem daarbij wilt helpen. Al is helpen niet de juiste omschrijving, omdat hij heel veel zelf nog weet en kan. Zo kan hij jou ook van alles vertellen over muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Samen muziek luisteren is dan ook een leuke bezigheid.
Je hoeft echt niet elke week langs te komen, maar zo af en toe een kop koffie of thee komen drinken zodat zijn vrouw even de deur uit kan, zou erg fijn zijn.

Ben je nieuwsgierig of jij een goede klik zou kunnen hebben met hem, laat het mij dan weten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#25227
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Sta-jij-m-stevig-in-je-schoenen/25227 om je aan te melden