Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Buurthuis de Paraplu (onderdeel van InteraktContour) biedt mogelijkheid om een invulling te geven aan je vrije tijd met activiteiten op het gebied van ontmoeting, ontspanning, samen leren en ...

WelzijnMensen met een beperkingBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Buurthuis de Paraplu - InteraktContour (voorheen Boogh)

Over Buurthuis de Paraplu - InteraktContour (voorheen Boogh)

Buurthuis de Paraplu (onderdeel van InteraktContour) biedt mogelijkheid om een invulling te geven aan je vrije tijd met activiteiten op het gebied van ontmoeting, ontspanning, samen leren en creativiteit. Denk aan een fotoclub, samen zingen, schildercursus etc... Bezoekers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het (activiteiten-) aanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Waar nodig worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking zijn ook van harte welkom. De Paraplu is prikkelarm en biedt een sociaal veilige omgeving. Je hoeft ook geen zorgindicatie te hebben om deel te nemen aan het programma. Respect en gelijkwaardigheid staan altijd hoog in het vaandel en scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt het buurthuis een gevarieerd programma. De locatie is voor iedereen met een sociale behoefte uit Utrecht open.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Werken in het groen
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Utrecht
Werken in het groen
In het voorjaar spitten, zaaien en onkruid wieden. In de zomer oogsten en plukken. In de herfst jam maken en opruimen. Wie komt ons helpen?Geplaatst door Buurthuis de Paraplu - InteraktContour (voorheen Boogh)
Gezelligheid gezocht
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Utrecht
Gezelligheid gezocht
Vind je het leuk om met een vrouw met hersenletsel gezellig te kletsen of te wandelen?Geplaatst door Buurthuis de Paraplu - InteraktContour (voorheen Boogh)
Duw jij zijn ligrolstoel door het park?
Vaste activiteit · 1 uur/week
Vleuten
Duw jij zijn ligrolstoel door het park?
Voor een meneer die na een zwaar herseninfarct bedlegerig is en alleen in een ligrolstoel naar buiten kan gaan zoek ik een sterke vrijwilliger.Geplaatst door Buurthuis de Paraplu - InteraktContour (voorheen Boogh)
Samen vissen
Vaste activiteit · Flexibele uren
Utrecht
Samen vissen
Een goed gesprek tussen twee mannen langs de waterkant.Geplaatst door Buurthuis de Paraplu - InteraktContour (voorheen Boogh)
Pianobegeleiding van gezelligheidskoor
Vaste activiteit · 2–3 uur/week · Start vanaf 5 dec 2023
Utrecht
Pianobegeleiding van gezelligheidskoor
Op dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur begeleid je een diverse groep mensen op de piano bij het zingen van veelal Nederlandstalige muziek. Geplaatst door Buurthuis de Paraplu - InteraktContour (voorheen Boogh)
Nieuw
Gezocht Schilder- en tekendocent
Vaste activiteit · 3 uur/week · Start vanaf 1 dec 2023
Utrecht
Gezocht Schilder- en tekendocent
We zijn per direct op zoek naar een docent schilderen en tekenen; Je geeft een enthousiaste groep deelnemers een schilder- of tekencursus.Geplaatst door Buurthuis de Paraplu - InteraktContour (voorheen Boogh)

Foto's

Cover Photos

Cover Photos

Buurthuis de Paraplu - InteraktContour (voorheen Boogh)