Skip Sidebar

Over ons

InteraktContour Utrecht, locatie De Paraplu (voorheen Boogh) biedt mogelijkheid om een invulling te geven aan je vrije tijd met activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training ...

WelzijnMensen met een beperkingBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Over InteraktContour Utrecht De Paraplu (voorheen Boogh)

InteraktContour Utrecht, locatie De Paraplu (voorheen Boogh) biedt mogelijkheid om een invulling te geven aan je vrije tijd met activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De bezoekers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Waar nodig worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni. De locatie is voor iedereen met een sociale behoefte uit Utrecht open.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Vaste activiteit · 1–3 uur/week
Utrecht
Wil je écht iets kunnen betekenen?
Enthousiaste vrijwilligers voor Mantelzorg Match gezocht!Geplaatst door InteraktContour Utrecht De Paraplu (voorheen Boogh)
Vaste activiteit · 1–3 uur/week
Utrecht
Gezelligheid gezocht
Vind je het leuk om met een vrouw met hersenletsel gezellig te kletsen, dansen en af en toe een wandeling te maken in Overvecht?Geplaatst door InteraktContour Utrecht De Paraplu (voorheen Boogh)
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Ken jij Hindi sprekende mensen?
Breng ze in contact met deze meneer met hersenletsel. Geplaatst door InteraktContour Utrecht De Paraplu (voorheen Boogh)
Vaste activiteit · 1–3 uur/week
Flexibele locatie
Hulp bij boodschappen doen
Mevrouw kan wel wat hulp gebruiken bij het doen van de boodschappen. Geplaatst door InteraktContour Utrecht De Paraplu (voorheen Boogh)
Vaste activiteit · 1–3 uur/week
Vleuten
Een legpuzzel tegen eenzaamheid
Mevrouw zoekt gezelligheid en iemand om een legpuzzel mee te maken. Geplaatst door InteraktContour Utrecht De Paraplu (voorheen Boogh)
Vaste activiteit · 1–3 uur/week
De Meern
Meneer komt nooit buiten
Meneer heeft ondersteuning nodig bij het naar buiten kunnen met de rolstoelGeplaatst door InteraktContour Utrecht De Paraplu (voorheen Boogh)

Foto's

Cover Photos

InteraktContour Utrecht De Paraplu (voorheen Boogh)