Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Heb jij een brede belangstelling?

Vacature · 3–6 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#24246
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Heb-jij-een-brede-belangstelling/24246 om je aan te melden
SamenvattingGezelschap gezocht voor een dame op leeftijd met hersenletsel met een zeer brede belangstelling!
Uitgebreide omschrijving

Heb jij ook een brede belangstelling? En gun jij haar kinderen één dagdeel per week wat ruimte?
Dan ben jij de juiste persoon voor de volwassen kinderen van een dame op leeftijd met hersenletsel. De kinderen zorgen 24 uur per dag voor haar, zodat ze zelfstandig kan blijven wonen. Haar alleen laten, kan echter niet. En ze zouden zó graag even niet willen zorgen!  
Deze dame heeft een brede belangstelling. Actualiteiten, geschiedenis, kunst, wandelen, taart bakken.
Interesse om deze mevrouw een dagdeel per week gezelschap te houden? Mail ons via onderstaande roze knop.

Boogh Mantelzorg Match zoekt voor mantelzorgers van cliënten vrijwilligers, die bij hun naaste met hersenletsel kunnen blijven zodat de mantelzorgers er even tussen uit kunnen. Het duurt meestal even voor de mantelzorgers daadwerkelijk de zorg even willen loslaten, maar als ze het eenmaal doen, zijn ze heel blij. De persoon met hersenletsel is meestal ook blij met de andere sfeer die zo'n vrijwilliger met zich mee brengt.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#24246
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Heb-jij-een-brede-belangstelling/24246 om je aan te melden