Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Heb jij behoefte om wat meer te lachen?

Vacature · 1–3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#25740
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Heb-jij-behoefte-om-wat-meer-te-lachen/25740 om je aan te melden
SamenvattingGezellig gezelschap met gevoel voor humor en brede interesse gezocht!
Uitgebreide omschrijving

Diverse mensen met hersenletsel zijn op zoek naar gezellige mensen die van humor en lachen houden. Wij krijgen ondersteuningsvragen van mensen met brede interesses en de behoefte aan gezelligheid.

Dus ben je ondernemend, met een brede belangstelling en ben je op zoek naar gezellig (twee-)wekelijks contact? Vraag vrijblijvend een gesprek aan en we gaan kijken voor een leuke match!

Dagen en tijden zijn in onderling overleg, evenals wat jullie samen gaan ondernemen.

Boogh Mantelzorg Match biedt voor inwoners van de Gemeente Utrecht de mogelijkheid om de zorg voor een naaste of partner met hersenletsel tijdelijk en kosteloos over te dragen aan een professional of deskundige vrijwilliger. Hierdoor ontstaat voor de mantelzorger de mogelijkheid om zelf activiteiten te ontplooien en om de zorgtaak even los te laten. Hiervoor gaan we op zoek naar een geschikte match, waarbij iedereen zich prettig voelt en de zorg in goede handen is. Een win-win-win situatie dus!
 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Boogh Utrecht De Paraplu > Heb jij behoefte om wat meer te lachen?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#25740
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Heb-jij-behoefte-om-wat-meer-te-lachen/25740 om je aan te melden