Trainingen voor vrijwilligers in de Utrechtse Informele Zorg & Welzijn

Je wordt of bent vrijwilliger in de informele zorg en/of welzijn. Naast de begeleiding en trainingen vanuit de organisatie waar je vrijwilliger bent, maakt de gemeente Utrecht het mogelijk om (gratis) mee te doen aan verschillende stadsbrede trainingen.


Trainingsaanbod

Speciaal voor alle nieuwe vrijwilligers die aan de slag gaan of onlangs gestart zijn bij de verschillende Utrechtse informele zorg- of welzijnsorganisaties. Trainer: Inge Nix

Voor vrijwilligers die al iets langer actief zijn en graag verdieping willen op het thema 'grenzen stellen'. Trainer: Katja Budde.

Voor vrijwilligers die al iets langer actief zijn en graag verdieping willen op het thema 'rouw & verlies'. Trainer: Joske van Amsterdam.

Voor vrijwilligers die al iets langer actief zijn en graag verdieping willen op het thema 'cultuursensitief werken'. Trainer: Housnia El Mimouni.

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden:

Daarnaast biedt VC Utrecht, i.s.m. Gemeente Utrecht en NIZU, regelmatig de training 'Eenzaamheid signaleren & bespreekbaar maken' aan. Wat is eenzaamheid? Wat zijn signalen van eenzaamheid? En wat kun je doen als je vermoedt dat iemand eenzaam is? Inge Nix geeft deze training. Hou voor actuele data onze workshopagenda in de gaten!

Contactpersoon

Gerdien van Tongerenadviseur vrijwillige inzet
06 - 8245 5377
ma, do