Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Dialoog: Grenzen van mantelzorg

Dialoog: Grenzen van mantelzorg

Evenement · 18 sep 2020, 10:00 - 12:00
Vanuit huis
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#27989
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/-/27989/ om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hoe ga jij om met je grenzen in het geven van mantelzorg? Blijf je je bewust van je grenzen? Praat mee via Zoom op 18 september!

Uitgebreide omschrijving

Hoe ga jij om met je grenzen in het geven van mantelzorg? Blijf je je bewust van je grenzen of groei je langzaam in je zorgtaken en is er geen ruimte om stil te staan bij je grenzen? Wil je jouw ervaringen delen en ben je nieuwsgierig naar die van anderen? Je bent mantelzorger geworden, maar betekent dit ook dat je alle benodigde zorg kunt en wilt geven? Hoe kun je nu een afweging maken over wat je wel en niet wilt? Wat zijn jouw grenzen in het geven van mantelzorg? Hoe ga je om met je grenzen? Bewaak je die grenzen of groei je langzaam in je zorgtaken en verantwoordelijkheden zonder dat je nog stil staat bij wat eerder een grens was? Wat zijn voor jou overwegingen om grenzen te stellen aan je mantelzorg? Hoe tevreden ben je over die grenzen? Wat is je verlangen in het stellen van grenzen en wat heb je daar voor nodig?


Graag aanmelden via de website van Utrecht in Dialoog (link in de linker kolom onder de link “website”; op onze eigen VCU-profielpagina), niet de VCU website.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.