Skip Sidebar

Amivedi

Non-profit

Over ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Amivedi faciliteert de registratie van deze dieren en is daarmee een landelijk ...

Dierenwelzijn
Deel

Meldpunthouder - Utrecht

Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Vanuit huis
AdministratieHulpverleningOndersteunend werkNederlandsComputer
Dierenwelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Amivedi
#55937
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Amivedi3/activiteiten/Meldpunthouder---Utrecht/55937 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een hart voor dieren en vind je het belangrijk dat huisdieren en eigenaren met elkaar herenigd worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Beheerders voor onze meldpunten

Voor onze meldpunten zoekt Amivedi vaste vrijwilligers. Amivedi werkt vanuit ca. 110 meldpunten, verspreid over het hele land. Elk meldpunt ontvangt meldingen uit een bepaald gebied en elk meldpunt wordt gerund door één van de vrijwilligers. Als vaste kracht van Amivedi ondersteunt u één van onze meldpunten. Vanuit huis en met behulp van een (eigen) computer en telefoon registreert u vermiste en gevonden huisdieren. Hoewel u niet in contact komt met de dieren zelf, helpt u huisdiereigenaren en vinders bij de hereniging van vermiste en gevonden dieren. Daarbij maakt u gebruik van de Amivedi-database maar ook werkt u samen met dierenasiels, dierenambulances en andere instanties. Uw rol hierbij is zowel adviserend als administratief. U controleert namelijk de meldingen die binnenkomen, plaatst ze op onze website en geeft tips aan de melders.

Wilt u vrijwilliger worden voor Amivedi? Vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in en geef een goede motivatie waarom u voor Amivedi wilt werken.  

Mocht u interesse hebben in één van onze overige (landelijke) vacatures, neem dan een kijkje op de website van Amivedi.

Vrijwilligers worden niet betaald voor hun werkzaamheden. Wel worden onkosten vergoed.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over Amivedi

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Amivedi faciliteert de registratie van deze dieren en is daarmee een landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 6 uur/week
Vanuit huis
Telefonisch hulpverlener/telefonist m/v
Het beheren van ons alarmnummer : van huis uit ( 6 uur per week )Geplaatst door Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.
Vaste activiteit · 4–10 uur/week
Vanuit huis
Aanvraagbehandelaar huisdieren in nood
Huisdieren in nood bij minima: maak jij het verschil door operaties of behandelingen financieel mogelijk te maken die anders niet te betalen zijn?Geplaatst door stichting Waarborgfonds Quidem Carus
Vaste activiteit · 6-8 uur/maand · Start vanaf 10 jul 2022
Harmelen
Konijnenverzorger m/v
Wij zoeken een betrokken en betrouwbare konijnenverzorger die openstaat om nog meer te leren over konijnengedrag én die bereid is om de mouwen op te stropen.Geplaatst door Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.
Vaste activiteit · Flexibele uren
Maarssen
Kom in verbinding voor Kinderboerderij Otterspoor
Heb je een krachtig netwerk in Maarssen, Utrecht en omgeving, kun je goed verbinden? Dan ben jij misschien wel onze fondsenwerver / relatiebeheerder.Geplaatst door Kinderboerderij Otterspoor