Skip Navigation
Over ons

Stichting De Tussenvoorziening biedt verschillende vormen van opvang en begeleiding aan mensen in een kwetsbare situatie.

Onze doelgroep heeft veelal te maken met een complexe en meervoudige...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Esther Eethuis zoekt een ondersteuner voor de lunch

Vacature · 3–4 uur/week
Ghanadreef 2a, 3564 EK Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#23963
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-De-Tussenvoorziening/activiteiten/Esther-Eethuis-zoekt-een-ondersteuner-voor-de-lunch/23963 om je aan te melden
SamenvattingHou jij van een lekkere lunch en ben je beschikbaar op dinsdagmiddag? Ondersteun jij graag kwetsbare doelgroepen? Dan zoeken wij jou!
Uitgebreide omschrijving

Hou jij van een lekkere lunch en ben je beschikbaar op dinsdagmiddag? Ondersteun jij graag kwetsbare mensen en hou je van een gezellige babbel met een kop koffie? Dan zoeken wij jou!

Elke dinsdagmiddag vindt Esthers Eethuis plaats op de Ghanadreef in Overvecht. Goedkoop en gezond lunchen staan centraal tijdens een open inloop waarbij diverse (kwetsbare) doelgroepen samen kunnen komen voor een kop koffie, een spelletje en een lekker broodje.

Het eten wordt vers bereid door twee koks en aan tafel uitgeserveerd door de kelner.

Wat ga jij doen?
Om 11:30 begint je dienst samen met de koks. Jullie kijken samen naar de voorraad en maken een boodschappenlijst. Je geeft de koks geld om boodschappen te doen. Dit doen ze zelfstandig, soms is het nodig dat je meegaat.

Om 12:00 komt de kelner, samen met de kelner maak je de lunchruimte gereed voor de bezoekers van de inloop.

Om 12.30 start de inloop en kunnen de bezoekers een bestelling bij je doen. Je noteert deze duidelijk, zodat de koks en kelners weten wat ze moeten maken en voor wie het is. Ook zorg je dat de bezoekers netjes betalen.

Tijdens de lunch ondersteun je de koks en kelner door zoveel mogelijk de regie bij hen te laten, maar zichtbaar te zijn als ze vragen hebben.
Om 14:30 sluit de keuken, je ziet er op toe dat de koks de keuken netjes opruimen en schoonmaken. Hierna maak je de kassa op en zorg je dat de koks en kelners worden uitbetaald. Eventueel kun je hierna nog een kopje koffie drinken met het eethuis-team en de bezoekers van de inloop.  

Wat zoeken wij in een goede vrijwilliger?
Je kunt makkelijk contact maken.
Je bent behulpzaam en bereid om te ondersteunen waar nodig.
Je kunt een gezellige sfeer creëren waarbij de gasten zich prettig voelen.
Je werkt krachtgericht, je benadrukt de kwaliteiten en het positieve.
Je ondersteunt waar nodig, maar laat de ruimte en regie zoveel mogelijk bij de vrijwilligers.

Wat bieden wij jou?
Ervaring opdoen bij een dynamische locatie van de Tussenvoorziening
Toegang tot het gratis cursusaanbod van de Tussenvoorziening
Borrels, activiteiten & een kerstpakket!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting De Tussenvoorziening > Esther Eethuis zoekt een ondersteuner voor de lunch
Over Stichting De Tussenvoorziening
Stichting De Tussenvoorziening biedt verschillende vormen van opvang en begeleiding aan mensen in een kwetsbare situatie.

Onze doelgroep heeft veelal te maken met een complexe en meervoudige problematiek. Ons doel is dat mensen weer volwaardig en (zo) zelfstandig (mogelijk) kunnen deelnemen aan de samenleving.

Bij de Tussenvoorziening werken ca. 500 vrijwilligers en ca. 300 betaalde medewerkers.
Deze vacature is verlopen
#23963
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-De-Tussenvoorziening/activiteiten/Esther-Eethuis-zoekt-een-ondersteuner-voor-de-lunch/23963 om je aan te melden