Skip Navigation
Over ons

Stadsboerderij Gagelsteede: een groene ontmoetingsplek in Overvecht-Noord! Deze steede van Stichting Utrecht Natuurlijk is de plek om te ontspannen en kennis te maken met de belangrijkste...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Vrijwilliger Coffee Corner en boerderijwinkel in Overvecht

Vacature · 2–10 uur/week
Gangesdreef 7a, 3564 SN Utrecht, Netherlands
#25486
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stadsboerderij-Gagelsteede---Utrecht-Natuurlijk/activiteiten/Vrijwilliger-Coffee-Corner-en-boerderijwinkel-in-Overvecht/25486 om je aan te melden
SamenvattingVoor de Coffee Corner en boerderijwinkel op de Stadsboerderij zoeken we doeners die ook graag een praatje maken op deze groene ontmoetingsplek.
Uitgebreide omschrijving

Op Stadsboerderij Gagelsteede komt een Coffee Corner en een klein boerderij winkeltje. Een kopje koffie, een taartje, terwijl je kijkt hoe de koeien en schapen door de wei lopen, met achter je een 10 hoog flat. Ja dat kan, zo in Overvecht!

Naast een kop koffie zijn er ook producten van de boerderij, of van Voedseltuin Overvecht. Aangevuld met streekproducten, zoals honing van een van de stads-imkers, aardappelen en fruit uit de Kromme Rijn Streek via Local2Local. Natuurlijk zijn er biologische ijsjes van Boerderijs en sappen van Schulp.

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden een praatje te maken met de bezoekers, wat kunnen vertellen over de boerderij, waar het eten vandaan komt en bijdragen aan deze gezellige, groene ontmoetingsplek.

We werken met verschillende shifts, zo kan je op verschillende momenten helpen:

- tussen 10 en 12.30,

- tussen 12.00 en 14.30

- tussen 14.00 en 16.30

Maar andere tijden zijn natuurlijk ook te bespreken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stadsboerderij Gagelsteede - Utrecht Natuurlijk > Vrijwilliger Coffee Corner en boerderijwinkel in Overvecht
Over Stadsboerderij Gagelsteede - Utrecht Natuurlijk
Stadsboerderij Gagelsteede: een groene ontmoetingsplek in Overvecht-Noord! Deze steede van Stichting Utrecht Natuurlijk is de plek om te ontspannen en kennis te maken met de belangrijkste (landbouw-)huisdieren. Daarnaast kun je hier informatie vinden over duurzaamheid, gezonde levensstijl en vragen stellen over de natuur.
Daarnaast zijn er op Gagelsteede veel verschillende organisaties te vinden. Zoals DOCK met begeleid spelen en De Kidsclub met ouder-kind activiteiten, maar ook de BuurtMobiel waar je passend vervoer kunt regelen en de Voedseltuin Overvecht die samen met de buurt een stuk grond bewerken en de meest locale groentes verbouwen.
·
#25486
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stadsboerderij-Gagelsteede---Utrecht-Natuurlijk/activiteiten/Vrijwilliger-Coffee-Corner-en-boerderijwinkel-in-Overvecht/25486 om je aan te melden