Skip Navigation
Over ons

Stadsboerderij Gagelsteede: een groene ontmoetingsplek in Overvecht-Noord! Deze steede van Stichting Utrecht Natuurlijk is de plek om te ontspannen en kennis te maken met de belangrijkste...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Lekker tuinieren in de avond uren

Vacature · 2–10 uur/week
Vancouverdreef 70, 3564 KX Utrecht, Netherlands
Buiten
#23707
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stadsboerderij-Gagelsteede---Utrecht-Natuurlijk/activiteiten/Lekker-tuinieren-in-de-avond-uren/23707 om je aan te melden
SamenvattingHeb je een drukke baan, vind je het heerlijk om te tuinieren, kom je er niet aan toe om je eigen tuin te onderhouden? Dan is dit de klus voor jou!
Uitgebreide omschrijving

Heb je een drukke baan, vind je het heerlijk om te tuinieren, maar kom je er niet aan toe om je eigen tuin te onderhouden? Op Stadstuin Klopvaart zoeken we handen die mee willen helpen om de productie tuin te beheren. Een aantal vrijwilligers is al druk met het bij houden van de bedden en heeft al mooie groentes geleverd. Maar er kan zo veel meer, alleen is het veel werk. Met enkele enthousiastelingen willen we graag de productie wat verhogen en meer bedden in gebruik gaan nemen. 

Heb je een avond in de week tijd om lekker wat te schoffelen, onkruid trekken of boontjes te zaaien, meld je dan aan en doe een keer mee.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Stadsboerderij Gagelsteede - Utrecht Natuurlijk
Stadsboerderij Gagelsteede: een groene ontmoetingsplek in Overvecht-Noord! Deze steede van Stichting Utrecht Natuurlijk is de plek om te ontspannen en kennis te maken met de belangrijkste (landbouw-)huisdieren. Daarnaast kun je hier informatie vinden over duurzaamheid, gezonde levensstijl en vragen stellen over de natuur.
Daarnaast zijn er op Gagelsteede veel verschillende organisaties te vinden. Zoals DOCK met begeleid spelen en De Kidsclub met ouder-kind activiteiten, maar ook de BuurtMobiel waar je passend vervoer kunt regelen en de Voedseltuin Overvecht die samen met de buurt een stuk grond bewerken en de meest locale groentes verbouwen.
·
#23707
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stadsboerderij-Gagelsteede---Utrecht-Natuurlijk/activiteiten/Lekker-tuinieren-in-de-avond-uren/23707 om je aan te melden