Skip Navigation

Cultuur19

Non-profit

Over ons

Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Leidsche Rijn festival 15 september

Vacature · 5–24 uur/week
Máximapark, Utrechtseweg 4, Vleuten, Utrecht 3451 GN, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#23478
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-festival-15-september/23478 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Leidsche Rijn Festival 2013

Het Leidsche Rijn Festival is een theaterfestival voor kinderen waar veel theater te zien is, maar ook geknutseld kan worden en waar muziek gespeeld wordt.

Gelegen in het prachtige Máximapark, omringt door groen, verrijst ieder jaar een wonderlijke wereld, waar kinderen en ouders mooie avonturen kunnen beleven en zelf kunst kunnen maken. Dit jaar is het thema 'energie'.

Het Leidsche Rijn Festival wordt al jaren gedragen door vele enthousiaste vrijwilligers, die zich inzetten bij de bar, techniek, catering, stagemanagement, parkeerbeheer, informatiebalie, kinderactiviteiten en meer. Je kunt zelfs in de huid kruipen van onze enige echte festivalmascotte Joek!

Wie actieve mede-inwoners van Leidsche Rijn wil leren kennen, eens wil proeven aan het werk achter de schermen of gewoon op zoek is naar een gezellige dag, kan vrijwilliger worden op het festival.

Stuur zo snel mogelijk een mailtje met je naam en eventueel een functievoorkeur naar Vrijwilligerscoordinator Ineke Teunissen van Manen, [email protected] of bel met 030 6703122. Informatieavond voor vrijwilligers is op 5 september om 19.30 uur op het kantoor van Cultuur19 ('t Zand 46a, De Meern). Je kunt hier ook vrijblijvend langskomen voor informatie en kennismaking.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > Cultuur19 > Leidsche Rijn festival 15 september
Over Cultuur19
Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in het Zand: Cultuur19 is actief op diverse locaties in de wijk en brengt cultuur dichtbij de bewoners.

Sinds januari 2017 werkt Cultuur19 vanuit de CultuurCampus aan programma's die culturele ontwikkeling van jong tot oud stimuleren. Programma's die startende kunstenaars in contact brengen met professionals en die hen samen een maakproces laat ingaan. Voor makers met ambitie organiseert Cultuur19 het jaarlijkse Campusfestival in de CultuurCampus.
Deze vacature is verlopen
#23478
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-festival-15-september/23478 om je aan te melden