Skip Navigation
Over ons

Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms...

Milieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Klantvriendelijke en sterke bijrijder Emmaus Domstad

Vacature · 8–16 uur/week
Ab Harrewijnstraat 18, 3544 AL Utrecht, Netherlands
Rijden
#23599
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Klantvriendelijke-en-sterke-bijrijder-Emmaus-Domstad/23599 om je aan te melden
SamenvattingVoel jij je verantwoordelijk voor spullen van de klant en houd je van aanpakken. Dan zoeken wij jou!
Uitgebreide omschrijving

Emmaus Domstad (Lombok, Parkwijk en Overvecht) zoekt bijrijders voor het ophalen en wegbrengen van spullen voor verkoop en recycling.

's Ochtends of 's middags ben je samen met een team van één of twee collega's met de crafter (kleine vrachtwagen) op pad in- en rondom Utrecht.

Van maandag t/m zaterdag zoeken wij versterking van ons team.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Emmaus Domstad - voor Mens en Milieu > Klantvriendelijke en sterke bijrijder Emmaus Domstad
Over Emmaus Domstad - voor Mens en Milieu
Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms onbegrijpelijk en beter voor het milieu. Wat hergebruikt wordt, hoeft niet nieuw gemaakt te worden. Dat bespaart grondstoffen en energie.

De spullen in de kringloopwinkel zijn niet duur, dus ook aantrekkelijk voor klanten die minder te besteden hebben. Het gaat bij Emmaus in de eerste plaats om mensen en niet om spullen. Het kringloopwerk is een manier om iets voor en met elkaar te doen.

In de woongroepen van Emmaus is plek voor mensen uit probleemsituaties. Zij vinden bij Emmaus een plek om samen te wonen en hun leven weer op de rails te zetten. Samen met de vrijwilligers zorgen zij ervoor dat Emmaus draaiende blijft. Vrijwilligers én bewoners zijn onmisbaar in het kringloopwerk.

Emmaus verdient haar eigen geld. Na aftrek van de kosten blijft er geld over. Dat wordt bestemd voor kleinschalige projecten ten behoeve van kansarme mensen dichtbij en ver weg.
·
#23599
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Klantvriendelijke-en-sterke-bijrijder-Emmaus-Domstad/23599 om je aan te melden