Skip Navigation

Averechts

Non-profit

Over ons

In Café Averechts kun je zorgeloos aan de bar hangen en toch iets voor de wereld betekenen. Wij geven namelijk al onze winst weg. En dat doen we op twee manieren. Allereerst hebben we de fooienpot...

Community & familie
Deel

Klusjesman voor het goede doel

Vacature · 1–5 uur/week
3514 TB, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Ander werk
#23613
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Averechts/activiteiten/Klusjesman-voor-het-goede-doel/23613 om je aan te melden
SamenvattingKlusjesman bij Cafe Averechts. Wij zijn een vrijwilligerskroeg die onze winst weggeeft aan het goede doel!
Uitgebreide omschrijving

Café Averechts runt op vrijwilligers. Wij runnen samen de kroeg die de winst weg geeft aan het goede doel. Binnen de kroeg zijn er altijd kleine dingen die gemaakt moeten/kunnen worden. Nu zijn wij opzoek naar iemand die ons daarbij wilt helpen. Hiernaast is er natuurlijk de mogelijkheid om aan te sluiten bij het tap of kookteam van de kroeg.

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Averechts > Klusjesman voor het goede doel
Over Averechts
In Café Averechts kun je zorgeloos aan de bar hangen en toch iets voor de wereld betekenen. Wij geven namelijk al onze winst weg. En dat doen we op twee manieren. Allereerst hebben we de fooienpot. Iedere twee maanden hebben wij een project dat wij steunen. De voorwaarden: geen overhead, concreet, origineel, wereldverbeterend en zelfredzaamheidbevorderend.Hoe werkt het? Jij geeft fooi. Bij voorkeur zo veel mogelijk. Aan de muur achter de bar staat waar je fooi naar toe gaat. Dat geld van jou doen we in een pot. En na twee maanden verdubbelen we het bedrag en sturen het naar het goede doel. Enfin, simpel en helder. Dan is er nog de winst. Methode twee. Uiteraard, van de winst betalen we onze energierekening, en de drank en zo, maar de rest geven we ook weg. En waar dat heen gaat, kun je ook zien: op het prikbord.

Er werken alleen vrijwilligers bij cafe Averechts. Achter de bar en in de keuken, want op zondag toveren we het cafe om tot een eetcafe. Verder is muziek, poezie, kunst en allerlei thema cafes.

Een gezellig cafe met een goed hart dus!
·
#23613
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Averechts/activiteiten/Klusjesman-voor-het-goede-doel/23613 om je aan te melden