Skip Navigation

VC Utrecht voor organisaties

Maak je organisatie én je vacatures zichtbaar!

Wat kan VC Utrecht voor jouw organisatie doen?

Organisaties en initiatieven kunnen gratis gebruikmaken van onze website: je vrijwilligersvacatures én je organisatie breng je makkelijk onder de aandacht via ons gratis platform! Maak een account aan en je kunt direct aan de slag: vacatures plaatsen en trainingen volgen. Je kunt ook je eigen evenementen, trainingen en workshops plaatsen.

Ik heb vrijwilligers nodig

Als organisatie heb je bij ons een account nodig om vacatures te kunnen plaatsen en om mee te doen aan ons aanbod. Met een account kun je ook zelf workshops plaatsen en evenementen delen in onze kalender.

Helpdesk

Onze adviseurs zijn heuse experts op het gebied van vrijwillige inzet! Neem gerust contact met ze op voor al je vragen over vrijwilligersbeleid, regelgeving, WBTR, vergoeding, verzekering, samenwerken, pionieren, etc.

Workshops

Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden van Utrechtse organisaties kunnen meedoen aan ons gratis(!) workshopaanbod. Kijk ook eens in ons e-learningportal: daar vind je veel leerzame modules.

Jonge vrijwilligers

Wil jij ook jongeren in jouw organisatie? Jonge vrijwilligers zorgen voor een frisse wind met vernieuwende, verrassende ideeën en energie! In de maatschappelijke stage maken ze kennis met vrijwilligerswerk.

17 doelen die de wereld verbeteren

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de ...
Lees meer

Match of geen match?

Om ons vacaturebanksysteem zo optimaal mogelijk te laten werken hebben we jullie hulp nodig!
Lees meer

Promotie nodig?

Portret vrijwilliger

Laat ons een portret maken van een vrijwilliger van jouw organisatie! Er bestaat geen betere publiciteit dan een verhaal uit eerste hand! We zullen het portret delen in de campagne 'Vrijwilligerswerk, iets voor jou', via de site en social media!

Spotlight

Extra aandacht voor jouw organisatie en vacature(s)? We bieden verschillende gratis mogelijkheden met onze Spotlight-rubriek. Welke optie kies jij?

Mediamakers

Wil je nieuwe foto’s voor je website? Mooie portretten van de mensen die zich voor jouw organisatie inzetten? Of wil je alle evenementen die je organiseert mooi in beeld brengen? Onze MediaMakers komen het graag voor je vastleggen!

Deel jouw workshop

Organiseert jouw organisatie trainingen en kunnen jullie meer (diversiteit aan) deelnemers gebruiken? Stel jullie training(en) dan open voor vrijwilligers uit Utrecht en biedt de workshops aan via onze website. Gratis voor elke organisatie met een account op onze site!

De BasisBox: voor startende organisaties

We verzamelden veel informatie over het werven, selecteren en begeleiden van vrijwilligers in onze BasisBox!

Onze adviseurs

Moyra Haaxma[email protected]adviseur
06 - 22649459
Mirjam van Dijk[email protected]adviseur
06 - 82159358
Rosalie Lansing[email protected]adviseur
06 - 57503371
Robin Izelaar-Laisina[email protected]adviseur
06 - 82006976