MediaMakers

Deze acht gemotiveerde, vrijwillige en inmiddels ervaren fotografen vormen ons team van MediaMakers. Zij brengen in beeld hoe Utrecht zich vrijwillig inzet! Hiermee werken ze aan hun portfolio en aan de volgende stap in hun fotografie carrière.

Ook jij kan een MediaMaker boeken voor jouw Utrechtse organisatie! Wil je nieuwe foto’s voor je website? Mooie portretten van de mensen die zich voor jouw organisatie inzetten? Of wil je evenementen die je organiseert mooi in beeld brengen? Onze MediaMakers komen het graag voor je vastleggen! Bekijk hier wat van hun werk tot nu toe.

Covid-19 update

In verband met de aangescherpte richtlijnen (13-10-2020) is het tijdelijk niet mogelijk een MediaMaker bij ons te boeken. Hopelijk kunnen we heel binnenkort wel weer een MediaMaker bij je langs sturen! Neem contact op voor meer informatie.

Mogelijkheden & tarieven

Voor de fotografen brengen we een onkostenvergoeding in rekening van €5,- per dagdeel (maximaal 4 dagdelen). 


Gebruiksrecht

Het gebruiksrecht van de foto’s die zijn gemaakt door de fotografen van het project MediaMakers ligt bij de opdrachtgever en bij Vrijwilligerscentrale Utrecht. Wij gebruiken de foto’s alleen ter promotie van vrijwilligerswerk en zullen de foto’s niet aan derden geven.

Contactpersonen

Wouter SchildAdviseur
06 - 1282 0912
ma, di, do, vr
Yvette SertonProjectmedewerker
06 - 1283 8990
ma, di, wo