MediaMakers

Voor ons project MediaMakers leidden we zeven vrijwillige fotografen op, om in beeld te brengen hoe Utrecht zich vrijwillig inzet. Deze groep gemotiveerde fotografen wil een volgende stap in hun fotografiecarrière zetten door mooie initiatieven en hun vrijwilligers in beeld te brengen.

We bieden Utrechtse organisaties de mogelijkheid onze MediaMakers te boeken. Wil je nieuwe foto’s voor je website? Mooie portretten van de mensen die zich voor jouw organisatie inzetten? Of wil je alle evenementen die je organiseert mooi in beeld brengen? Onze mediamakers komen het graag voor je vastleggen! Bekijk hier wat van hun werk tot nu toe.Mogelijkheden & tarieven

Al deze diensten zijn vrijgesteld van BTW en zijn inclusief nabewerking van de foto’s. Voor de fotografen brengen we een onkostenvergoeding in rekening van €5,- per dagdeel (maximaal 4 dagdelen). 


Gebruiksrecht

Het gebruiksrecht van de foto’s die zijn gemaakt door de fotografen van het project MediaMakers ligt bij de opdrachtgever en bij Vrijwilligerscentrale Utrecht. Wij gebruiken de foto’s alleen ter promotie van vrijwilligerswerk en zullen de foto’s niet aan derden geven.

Contactpersonen

Wouter SchildAdviseur
06 - 1282 0912
ma, di, do, vr
Yvette SertonProjectmedewerker
06 - 1283 8990
ma, di, wo