MediaMakers

VC Utrecht heeft voor het project MediaMakers zes vrijwillige fotografen opgeleid om in beeld te brengen hoe Utrecht zich vrijwillig inzet. Deze groep gemotiveerde fotografen wil graag een volgende stap in hun fotografiecarriere zetten. En dat doen ze door mooie initiatieven en hun vrijwilligers in beeld te brengen!

We bieden Utrechtse initiatieven en organisaties graag de mogelijkheid om van de expertise van onze Mediamakers gebruik te maken! Wil je graag nieuwe foto’s voor je website? Of wil je mooie portretten van de mensen die zich voor jouw organisatie inzetten? Of misschien wil je alle leuke evenementen die je organiseert mooi in beeld? Onze mediamakers komen het graag voor je vastleggen! Bekijk hier wat van hun werk tot nu toe! 

Mogelijkheden en tarieven

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Bij de beelden en de prijs is nabewerking van de foto’s inbegrepen. 
Daarnaast wordt een onkostenvergoeding van €5,- per dagdeel in rekening gebracht voor de fotografen (maximaal 4 dagdelen). 

Fotograaf aanvragen

Om 1 van onze fotografen aan te vragen voor een mooie reportage, vul je dit formulier in:  

Aanvraagformulier MediaMaker

Gebruiksrecht

De gebruiksrechten van de foto’s die gemaakt worden door fotografen van het project Mediamakers liggen bij de opdrachtgever en bij Vrijwilligerscentrale Utrecht. De laatste gebruikt de foto’s alleen ter promotie van het vrijwilligerswerk en zal de foto’s niet aan derden geven.