Spotlight!

Extra aandacht voor jouw organisatie en vacature(s)!

We bieden verschillende gratis mogelijkheden met onze Spotlight-rubriek. Welke optie kies jij?

Aanmelden Spotlight

Extra aandacht voor jouw organisatie en vacature(s)!

Je kunt hier ook de url van jullie account kopiëren.

Het nummer waarop we je tijdens kantooruren kunnen bereiken.

Minimaal 2 vacatures voor Organisatie centraal, maximaal 1 voor de overige opties.

Voorwaarden Spotlight

  • de hierboven genoemde vacature(s) en/of het organisatieaccount is gecontroleerd op onjuistheden en recent geactualiseerd*
  • om in aanmerking te komen voor 'Organisatie centraal' moeten er minimaal twee (actuele) vacatures gekoppeld staan aan je oraganisatieaccount (check gelijk even of de contactpersoon (nog) klopt)
  • er staat een goede, respresentatieve foto bij de betreffende vacature of het organisatieaccount, die gebruikt mag worden door VC Utrecht (op website en/of social media) en wanneer van toepassing doorgeplaatst mag worden door In de buurt**
  • aanmelding is gratis, maximaal één Spotlight per organisatie per kwartaal
  • een Spotlight-plek is niet gegarandeerd: VC Utrecht beoordeelt de aanmeldingen


*We maken gebruik van de informatie en inhoud van organisatieaccounts en vacatures. Organisaties zijn ZELF verantwoordelijk voor correcte inhoud hiervan: VC Utrecht is niet aansprakelijk voor eventuele foutieve informatie, overgenomen in een van de Spotlight-mogelijkheden.


**Heb je geen foto op onze site geplaatst? Dan mag je die ook mailen. Als je GEEN foto aanlevert, kiezen we zelf een bijpassende foto voor je organisatie of vacature (vaak halen we die van je website, socials en/of Google). Als we geen geschikte afbeelding kunnen vinden kan dat ertoe leiden dat we je Spotlight-verzoek niet honoreren.