Skip Navigation

ZIMIHC

Non-profit

Over ons

ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties,...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

ZIMIHC zoekt redacteur spotlights

Vacature · 2–4 uur/week
Prinses Beatrixlaan 2a, 3554 JK Utrecht, Netherlands
IT
Deze vacature is verlopen
#24002
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/ZIMIHC-zoekt-redacteur-spotlights/24002 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

ZIMIHC is op zoek naar een redacteur voor de spotlights op www.zimihc.nl. Op de website van ZIMIHC kunnen kunstenaars en artiesten zichzelf presenteren. Zo biedt de website een digitaal platform aan iedereen die publiek zoekt. ZIMIHC gebruikt deze spotlights zelf voor eigen programmering en helpt anderen aan informatie. De spotlights promoten we via twitter en facebook.

Als redacteur ondersteun je mensen die vragen hebben over een spotlight en help je mensen hun spotlight zo goed mogelijk in te vullen. Je benadert mensen met een dubbele of slecht ingevulde spotlight om deze te verwijderen of aan te passen.

Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en hebt een goed gevoel voor taal en timing.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > ZIMIHC > ZIMIHC zoekt redacteur spotlights
Over ZIMIHC
ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties, kindervoorstellingen en we verhuren onze gebouwen aan iedereen, die een podium of een plek om te oefenen zoekt. We werken samen met professionals in alle kunstuitingen. De theaters zijn in drie wijken in de stad: ZIMIHC theater Wittevrouwen - ZIMIHC theater Zuilen - ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht. ZIMIHC Maatwerk is een onderdeel van ZIMIHC zonder gebouw, maar met kennis en ervaring op het gebied van amateurkunst en met grote plannen voor nationale en internationale festivals. ZIMIHC werkt dus voor amateurs en dan heel leuk en met veel inspiratie!
Deze vacature is verlopen
#24002
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/ZIMIHC-zoekt-redacteur-spotlights/24002 om je aan te melden