Skip Navigation
Skip Sidebar
Digiwijs 3.0

Digiwijs 3.0

Non-profit

Over ons

Samen met een groep van 60 vrijwilligers probeert Digiwijs Utrechters digitaal vaardig te maken. Dit houdt in dat wij buurtbewoners in Utrecht laten kennismaken met en begrijpen van de computer door ...

Buurt & omgevingVluchtelingen & MinderhedenOuderen
Deel
Digiwijs 3.0

Over Digiwijs 3.0

Samen met een groep van 60 vrijwilligers probeert Digiwijs Utrechters digitaal vaardig te maken. Dit houdt in dat wij buurtbewoners in Utrecht laten kennismaken met en begrijpen van de computer door middel van verschillende cursussen. In een cursus van Digiwijs 3.0 leren mensen om met een computer te werken. In de oefen-inloop kunnen mensen terecht om zelf te oefenen, terwijl bij de themalessen de focus ligt op een specifiek aspect van computervaardigheden.

Digiwijs 3.0 is een project van WIJ 3.0, een allround organisatie voor de activering van kwetsbare mensen en re-integratie naar opleiding of werk.

Daarnaast organiseert Digiwijs leuke evenementen en bijeenkomsten voor hun vrijwilligers. Bij ons is iedereen welkom en kijken we altijd naar de beste optie voor zowel de vrijwilliger als Digiwijs.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Technisch-vrijwilliger Team DigiWerkt
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Utrecht
Technisch-vrijwilliger Team DigiWerkt
Weet je veel van IT en computers en vind je het leuk om op onze locaties de computers te onderhouden en te updaten? Dan zoeken wij jou!Geplaatst door Digiwijs 3.0

Foto's