Skip Navigation
Over ons

WIL kent de wijk. WIL weet waar je terecht kunt wanneer je nieuwe mensen wilt ontmoeten, waar je mee kunt doen aan leuke activiteiten en welke mensen in de buurt je verder kunnen helpen als je ergens...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Vrijwilliger algemene hulpdienst

Vacature · 2–20 uur/week
Ltc Vleuten De Meern, Europaweg 48, Vleuten, Utrecht 3451 HG, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#24275
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wil-Wijk-Informatie-Lijn/activiteiten/Vrijwilliger-algemene-hulpdienst/24275 om je aan te melden
SamenvattingBen jij geduldig met mensen die zorg nodig hebben? Wil jij wandelen met een oudere buurtgenoot?
Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst helpen buurtbewoners bij allerlei verzoeken en bieden hand- en spandiensten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • een gezelschapsbezoekje thuis, samen een kopje thee drinken, een praatje maken of een spelletje doen.
  • samen een stukje wandelen of fietsen.
  • iemand begeleiden bij een doktersbezoek, bijvoorbeeld het bieden van een ondersteunende arm, een rolstoel doelen of aanwezig zijn tijdens het gesprek.

Voor wie?
Voor zelfstandig wonende volwassenen uit Vleuten-De Meern die geen beroep kunnen doen op familie of mantelzorger en toch hulp nodig hebben of een praatje op prijs stellen.

Vrijwilligers
De vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst worden begeleid door een vrijwillige coördinator. We zoeken steeds een vrijwilliger die het beste bij de hulpvraag past. Bij hulp voor langere tijd wordt extra goed gekeken dat het ook ´klikt´ tussen hulpvrager en de vrijwilliger.

De Algemene Hulpdienst zoekt regelmatig vrijwilligers. Heeft u interesse? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

Eventuele kosten
Aan deze dienst zijn in principe geen kosten verbonden. Alleen bij gebruikmaking van de auto van de vrijwilliger wordt een vergoeding voor autokosten en eventuele parkeerkosten gevraagd. De tarieven zijn € 2,50 euro per keer of €0,28 per gereden kilometer. Vergoeding van eventuele overige onkosten overlegt de hulpvrager met de vrijwilliger.

Deze dienst is voor inwoners uit het postcodegebied 3451 tot en met 3455.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Wil Wijk Informatie Lijn
WIL kent de wijk. WIL weet waar je terecht kunt wanneer je nieuwe mensen wilt ontmoeten, waar je mee kunt doen aan leuke activiteiten en welke mensen in de buurt je verder kunnen helpen als je ergens naar op zoek bent. WIL zoekt met je mee naar het antwoord op je vraag.
Deze vacature is verlopen
#24275
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wil-Wijk-Informatie-Lijn/activiteiten/Vrijwilliger-algemene-hulpdienst/24275 om je aan te melden