Skip Navigation

Villa Vrede

Non-profit

Over ons

Villa Vrede is een dagopvang en activiteitencentrum voor mensen zonder papieren in Hoograven, Utrecht. Het doel van Villa Vrede is om mensen zonder verblijfsvergunning een plek bieden waar ze mensen...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Projectleider vrouwendag

Vacature · Flexibel
Wijnesteinlaan, 3525 AL Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#25313
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Villa-Vrede1/activiteiten/Projectleider-vrouwendag/25313 om je aan te melden
SamenvattingActiviteiten organiseren rondom de maandelijkse vrouwendag die bij Villa Vrede plaatsvindt. Contact leggen met vrouwen en deze activeren.
Uitgebreide omschrijving

Elke derde dinsdag van de maand organiseren we een vrouwendag. De bezoekers zijn meestal mannelijke bezoekers, dit maakt het voor sommige vrouwen lastig om te komen. Dit was een goede reden om een vrouwendag in te gaan voeren.  Momenteel zijn we opzoek naar iemand die het leuk vindt om dit verder uit te werken. Samen zijn, samen eten en creatief zijn is het doel van deze vrouwendag. Het zijn vrouwen vanuit verschillende achtergronden, maar vrouwen blijven vrouwen, we houden van kletsen en gezamenlijk bezig zijn.

Ben je goed in organiseren en ben je sociaal ingesteld en heb je leuke ideeën. Meld je dan nu aan.

4-8 uur p.m. 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Villa Vrede
Villa Vrede is een dagopvang en activiteitencentrum voor mensen zonder papieren in Hoograven, Utrecht. Het doel van Villa Vrede is om mensen zonder verblijfsvergunning een plek bieden waar ze mensen kunnen ontmoeten, zich kunnen ontspannen en verder kunnen ontwikkelen. Een plek om simpelweg te zijn, een gezicht te krijgen, zich veilig te voelen, een sociaal netwerk te kunnen opbouwen en gestimuleerd te worden tot zelfredzaamheid.

Hoe we dit doen? Door een huiskamer te bieden waar men altijd welkom is. Door dagelijks een warme maaltijd te koken en samen het huishouden te draaien. En door activiteiten op te zetten; van taalles tot naailes en van informatiebijeenkomsten over mensenrechten tot anti-stress groepen.

Villa Vrede wordt door ongeveer 60 vrijwilligers, waaronder mensen uit de doelgroep, en 3 betaalde krachten gerund.

Villa Vrede is kortom een plek waar iedereen zich welkom mag voelen.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#25313
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Villa-Vrede1/activiteiten/Projectleider-vrouwendag/25313 om je aan te melden