Skip Navigation
Over ons

Het Ubuntuhuis is een kleinschalig buurthuis, waar mensen werken en welkom zijn die te maken hebben (gehad) met dakloosheid, armoede, sociaal isolement en leven zonder papieren. We organiseren samen...

Gezondheid & WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

creatief werker

Vacature · 2–4 uur/week
Vleutenseweg 172, 3532 HN Utrecht, Netherlands
Creatief
#23579
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ubuntuhuis/activiteiten/creatief-werker/23579 om je aan te melden
SamenvattingZelfstandig een creatieve activiteit uitvoeren met voornamelijk Afrikaanse personen die verschillende talen spreken en wisselend aanwezig zijn.
Uitgebreide omschrijving

Heb je een creatief talent en wil je dat graag delen met mensen die daar niet zelf de middelen voor hebben?

Lijkt het je een uitdaging om in een informele, soms wat chaotische omgeving met mensen te werken die een zware tijd doormaken? Voor wie het niet vanzelfsprekend is om creatief bezig te zijn, omdat ze zoveel problemen aan hun hoofd hebben? Er is behoefte aan ontspanning door creatief te zijn.

Een mogelijkheid kan zijn een (Afrikaans) collectief kunstwerk te maken dat buiten neergezet kan worden op de Culturele Route in het bos van ATD Vierde Wereld in Wijhe, waar sommigen af en toe komen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Ubuntuhuis
Het Ubuntuhuis is een kleinschalig buurthuis, waar mensen werken en welkom zijn die te maken hebben (gehad) met dakloosheid, armoede, sociaal isolement en leven zonder papieren. We organiseren samen met bezoekers sociale activiteiten zoals wekelijkse maaltijden, taalles, theaterworkshops, ubuntugesprekken en filmmiddagen.
#23579
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ubuntuhuis/activiteiten/creatief-werker/23579 om je aan te melden