Skip Navigation
Over ons

Laat je horen! De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden. Wij geloven dat Utrecht een podium nodig heeft om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. We zien de noodzaak...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Flyerteam (NL)

Vacature · 1–3 uur/week
Oudegracht 36, 3511 AC Utrecht, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#25692
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-De-Kargadoor/activiteiten/Flyerteam-NL/25692 om je aan te melden
SamenvattingHou je van fietsen en weet je van aanpakken? Wil je meer Utrechters kennis laten maken met onze culturele activiteiten? Dan zoeken we JOU!
Uitgebreide omschrijving

Hou je van fietsen en weet je van aanpakken? Wil je meer Utrechters kennis laten maken met onze culturele activiteiten? Wil je deel uitmaken van de Kargadoor, een maatschappelijk betrokken cultureel podium voor nieuwsgierige bezoekers in het centrum van Utrecht? Dan zoeken we JOU! Kom het team van de Kargadoor versterken en help onze bekendheid te vergroten!

Werkzaamheden:
Als vrijwillige posterverspreider ben jij het vriendelijke gezicht van de Kargadoor. Je zorgt ervoor dat het pr-materiaal van de Kargadoor bij tientallen locaties in Utrecht terechtkomt. Tenminste twee keer per maand fiets je volgens een vaste route langs bij horeca-bedrijven, culturele instellingen en buurtcentra en hang je posters op en leg je flyers neer.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je verspreidt tenminste twee keer per maand de posters en flyers met de maandagenda en culturele activiteiten (vooral in de binnenstad)
  • Je bent bereid om je minimaal 6 maanden in te zetten
  • Je hebt affiniteit met de doelstelling van de Kargadoor en wilt hier je steentje aan bijdragen
  • Je kunt na een inwerkperiode zelfstandig werken
  • Je woont in Utrecht en beschikt over een fiets
  • Je bent betrouwbaar

Wat kun je van ons verwachten?

  • Je bent onderdeel van een maatschappelijk betrokken cultureel podium
  • Jij en een introducee zijn gratis welkom op onze eigen activiteiten
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting De Kargadoor
Laat je horen! De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden. Wij geloven dat Utrecht een podium nodig heeft om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. We zien de noodzaak maatschappelijke verschillen in de samenleving te overbruggen om samen verandering teweeg te brengen.
Deze vacature is verlopen
#25692
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-De-Kargadoor/activiteiten/Flyerteam-NL/25692 om je aan te melden