Skip Navigation
Over ons

Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen. Droomwevers wilt kinderen inspireren om te lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Informatie onderzoeker/verzamelaar voor culturele stichting

Vacature · 5–10 uur/week
Tussen Kadijken 30, 1018 BC Amsterdam, Netherlands
IT
Deze vacature is verlopen
#23240
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Culturele-Droomwevers/activiteiten/Informatie-onderzoekerverzamelaar-voor-culturele-stichting/23240 om je aan te melden
SamenvattingCulturele Stichting zoekt versterking van een Informatie onderzoeker/verzamelaar
Uitgebreide omschrijving

Culturele Stichting zoekt versterking van een Informatie onderzoeker / verzamelaar die ons helpt met het samenstellen van online materiaal zoals films, boeken, gedichten, essays, games, achtergrondinformatie, plaatjes, tegels, etc. voor onze filosofische Inspiratiebron voor docenten en studenten.

Uitgebreide taakomschrijving
Het samenstellen van online bronnen zoals films, boeken, gedichten, essays, games, achtergrondinformatie, plaatjes, tegels, etc. voor onze filosofische Inspiratiebron voor docenten en studenten.


De Stichting Droomwevers heeft geen eigen kantoor. Je kunt dit werk in het comfort van je eigen huis doen.

Stichting Culturele Droomwevers zoeken mensen die zich betrokken voelen bij taal, muziek, cultuur en kinderonderwijs en die de doelstelling, missie en visie van de Stichting onderschrijven.

Wat maakt het werk de moeite waard?
Tevredenheid bij het helpen van leerkrachten en kinderen om referentiemateriaal te vinden dat te maken heeft met belangrijke onderwerpen zoals geluk, geduld, kennis, verbinding, delen, enz.

Werktijden:
Flexibel, naar verwachting 5 uur per week.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Culturele Droomwevers
Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen. Droomwevers wilt kinderen inspireren om te lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te gaan.
Deze vacature is verlopen
#23240
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Culturele-Droomwevers/activiteiten/Informatie-onderzoekerverzamelaar-voor-culturele-stichting/23240 om je aan te melden