Skip Navigation
Over ons

Onze ervaring is dat mensen in het algemeen het meest gebaat zijn bij een zinvolle dagindeling ter voorkoming van gepieker en een nutteloos gevoel. Onderdeel zijn van een bedrijf, bij een groep horen,...

Milieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

medewerker werkplaats en onderhoud

Vacature · 4–20 uur/week
Verlengde Hoogravenseweg 63, 3525 BB Utrecht, Netherlands
Ander werk
#23204
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stg-Kringloop-Centrum-Utrecht-de-ARM/activiteiten/medewerker-werkplaats-en-onderhoud/23204 om je aan te melden
SamenvattingWij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers die handig zijn en dingen kunnen repareren en opknappen in onze diverse werkplaatsen.
Uitgebreide omschrijving

Kringloop de ARM heeft diverse werkplaatsen voor allerlei producten, zoals fietsen, electrische apparaten en meubels. Je hoeft geen vakdiploma's te hebben maar als je handig bent en 2 rechterhanden hebt, dan ben zijn wij op zoek naar jou. Vind je duurzaamheid belangrijk en lijkt werken in een sociale werkomgeving jou leuk, dan ben je van harte welkom.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stg Kringloop Centrum Utrecht de ARM
Onze ervaring is dat mensen in het algemeen het meest gebaat zijn bij een zinvolle dagindeling ter voorkoming van gepieker en een nutteloos gevoel. Onderdeel zijn van een bedrijf, bij een groep horen, structuur in je dag hebben, gezelligheid om je heen, allemaal factoren die we met dagbesteding en vrijwilligerswerk proberen te bieden. Bovendien zijn mensen beter voorbereid op de reguliere arbeidsmarkt als ze werkevaring op doen.

Binnen onze stichting worden er diverse werkzaamheden verricht door vrijwilligers. De inzet van deze vrijwilligers waarderen wij als bedrijf enorm.

Binnen het vrijwilligerswerk zijn diverse mogelijkheden.
Er zijn vrijwilligers die enkele uren op bepaalde dagen in de week werkzaamheden verrichten, bijvoorbeeld in een winkel helpen. Er zijn ook vrijwilligers die vanuit een bepaald vakgebied beroepsmatig werkzaamheden verrichten en begeleiding bieden in een leermeester-constructie. Een aantal vrijwilligers verricht werkzaamheden met toestemming en behoud van een uitkering.
Wij werken met een vrijwilligersovereenkomst eventueel met een vergoeding als dit binnen de wettelijke mogelijkheden valt.

Vrijwilligers horen er bij onze stichting natuurlijk helemaal bij. Zij kunnen daarom deelnemen aan alle activiteiten en regelingen voor (vaste) medewerkers. Daar tegenover dienen zij zich natuurlijk op dezelfde wijze als overig personeel te houden aan het bedrijfsreglement en de veiligheidsvoorschriften.

Bent u geïnteresseerd in het doen van vrijwilligerswerk, neem dan contact met ons op.
·
#23204
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stg-Kringloop-Centrum-Utrecht-de-ARM/activiteiten/medewerker-werkplaats-en-onderhoud/23204 om je aan te melden