Skip Navigation
Over ons

Speeltuin Noordsepark is een mooie groene speeltuin in het hart van Pijlsweerd en Ondiep.

Er zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, klimtoestellen, fietsjes en skelters, een kabelbaan, dieren,...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Speeltuin Noordse Park zoekt nieuw bestuurslid

Vacature · 1–3 uur/week
Lagenoord 28a, 3513 GW Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#24401
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speeltuin-Noordse-Park/activiteiten/Speeltuin-Noordse-Park-zoekt-nieuw-bestuurslid/24401 om je aan te melden
SamenvattingIngeklemd tussen spoor, de Vecht, het Noordse Park, oud- & en nieuwbouw ligt de Speelruimte Noordse Park - en daar zoeken we een bestuurslid voor!
Uitgebreide omschrijving

Ingeklemd tussen het spoor, de Vecht, het Noordse Park ligt de Speeltuin Noordse Park; al meer dan 50 jaar een groene en gevarieerde speelplek voor jong en oud. Kinderen die opgroeiden in Ondiep komen er nu met hun kinderen - nieuwe gezinnen komen er ook met opa en oma. In onze speeltuin is veel te doen! We hebben een flink team van vrijwilligers dat er een levendige, verzorgde en welkome speelplek van maakt. De speeltuin is eind 2016 verzelfstandigd en wordt gerund door de buurtorganisatie Stichting Speelruimte Noordse Park. We krijgen subsidie van de gemeente, en vragen bij fondsen subsidie aan voor aanvullende projecten.

Wij bieden:

  • Een functie waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding helpt bieden aan kinderen
  • Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers
  • De ruimte om op andere vlakken in de speeltuin de handen uit de mouwen te steken of je op financieel vlak te ontwikkelen.

Praktische informatie:

  • Je bent minimaal 18 jaar. 
  • Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen (vragen we gratis voor je aan).  
  • Ons bestuur vergadert maximaal 12 keer per jaar (eerste maandag van de maand) 
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Hoe kom ik er?
Over Speeltuin Noordse Park
Speeltuin Noordsepark is een mooie groene speeltuin in het hart van Pijlsweerd en Ondiep.

Er zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, klimtoestellen, fietsjes en skelters, een kabelbaan, dieren, ouder-kindtuintjes en een binnenruimte om te spelen en te knutselen. De ruimte kun je ook gebruiken om (buurt)activiteiten te organiseren of een kinderfeestje.

De speeltuin is elke dag open en er zijn regelmatig activiteiten voor de kinderen. Ook is er een moestuin waar een groep buurtbewoners wekelijks in werkt.

In onze speeltuin is veel te doen! Zeker nu wij (sinds juli 2017) een zelfstandige organisatie hebben, zijn er heel veel mogelijkheden om leer-/werkervaring op te doen, een start te maken als sociaal ondernemer of lekker aan de slag te gaan als vrijwilliger. Want samen maken we de speeltuin!
Deze vacature is verlopen
#24401
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speeltuin-Noordse-Park/activiteiten/Speeltuin-Noordse-Park-zoekt-nieuw-bestuurslid/24401 om je aan te melden