Skip Navigation
Over ons

Speeltuin Noordsepark is een mooie groene speeltuin in het hart van Pijlsweerd en Ondiep.

Er zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, klimtoestellen, fietsjes en skelters, een kabelbaan, dieren,...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Gastvrouw / man in Speeltuin Noordse Park

Vacature · 4–10 uur/week
Lagenoord 28, 3513 GW Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#24238
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speeltuin-Noordse-Park/activiteiten/Gastvrouw--man-in-Speeltuin-Noordse-Park/24238 om je aan te melden
SamenvattingWij zijn op zoek naar een gezellige gastvrouw / man voor onze speeltuin op di, wo, do en vr tussen 10.00 - 14.00 uur.
Uitgebreide omschrijving

Speeltuin Noordse Park is een openbare speeltuin gelegen in de wijk Noordwest op de rand van Pijlsweerd en Ondiep. De speeltuin heeft een groot groen speellandschap met speeltoestellen voor kinderen in de leeftijd van 0 - 12 jaar. In de binnenruimte kan er gespeeld worden en kunnen bezoekers koffie, thee, limonade of een ijsje kopen. De speeltuin is een echte ontmoetingsplek in de wijk en wordt sinds 2016 gerund door de buurtorganisatie Speelruimte Noordse Park. 

Wij zijn op zoek naar een gezellige gastvrouw / man die het leuk vindt om ons team te komen versterken.

Jij bent onze gastvrouw / man en verwelkomt publiek in de speeltuin. Je zet een kopje koffie of thee, maakt gezellig een praatje en zorgt er, samen met andere vrijwilligers, voor dat de keuken er verzorgd uitziet. 

Je geeft publiek waar nodig wat uitleg over de speeltuin en helpt mee met bijvoorbeeld het maandelijkse Inloop Mamacafe waar moeders (en vaders) met kleine kinderen een gezellig koffiemoment met elkaar hebben.

Je kunt meehelpen tussen 10.00 - 14.00.  Je bent beschikbaar voor minimaal 1 dag en minimaal 4 uur per week op de dinsdag / woensdag / donderdag / vrijdag. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.

Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar na de proefperiode van 1 maand.

Ben jij deze persoon? Neem contact met ons op of kom eens langs!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Speeltuin Noordse Park > Gastvrouw / man in Speeltuin Noordse Park
Over Speeltuin Noordse Park
Speeltuin Noordsepark is een mooie groene speeltuin in het hart van Pijlsweerd en Ondiep.

Er zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, klimtoestellen, fietsjes en skelters, een kabelbaan, dieren, ouder-kindtuintjes en een binnenruimte om te spelen en te knutselen. De ruimte kun je ook gebruiken om (buurt)activiteiten te organiseren of een kinderfeestje.

De speeltuin is elke dag open en er zijn regelmatig activiteiten voor de kinderen. Ook is er een moestuin waar een groep buurtbewoners wekelijks in werkt.

In onze speeltuin is veel te doen! Zeker nu wij (sinds juli 2017) een zelfstandige organisatie hebben, zijn er heel veel mogelijkheden om leer-/werkervaring op te doen, een start te maken als sociaal ondernemer of lekker aan de slag te gaan als vrijwilliger. Want samen maken we de speeltuin!
Deze vacature is verlopen
#24238
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speeltuin-Noordse-Park/activiteiten/Gastvrouw--man-in-Speeltuin-Noordse-Park/24238 om je aan te melden