Skip Navigation
Over ons

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is al ruim 60 jaar de leukste vrijwilligersorganisatie in Nederland en omstreken. SIW zendt vrijwilligers uit naar partnerorganisaties in ongeveer 70 landen ...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Website content beheerder (vrijwilligerswerk)

2–4 uur/week
Vanuit huis
Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#27006
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SIW-Internationale-Vrijwilligersprojecten/activiteiten/27006 om je aan te melden
SamenvattingAls content beheerder van de website ben je verantwoordelijk voor de inhoud van de website van SIW
Uitgebreide omschrijving

Heb jij een fascinatie voor culturen, wil je je graag inzetten voor een betere samenleving? Wil jij het gezicht van SIW op het internet bepalen en daarmee mensen verleiden SIW internationaal vrijwilligerswerk te doen? SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is op zoek naar een enthousiaste:


Website Content Beheerder (onbezoldigd)

 

Wie zijn wij? 

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is een veelzijdige Nederlandse uitwisselingsorganisatie zonder winstoogmerk (NGO). Al meer dan 65 jaar ontvangt SIW buitenlandse vrijwilligers op diverse projecten in Nederland en worden Nederlandse vrijwilligers uitgezonden naar projecten over de gehele wereld. In het totaal gaat het om circa 250 uitzendingen en ontvangsten per jaar. SIW valt onder een drietal Internationale netwerken (Alliance, CCIVS en SCI).

De missie van SIW is om mensen te stimuleren hun horizon te verbreden. Dit doet SIW door vrijwilligers in contact te brengen met andere culturen. Op deze manier wil SIW intercultureel begrip vergroten, bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van vrijwilligers en hen aanmoedigen zich belangeloos in te zetten voor een betere samenleving “Voor en door vrijwilligers”.

De activiteiten van SIW worden georganiseerd door circa 70 enthousiaste vrijwillige medewerkers, ondersteund door een kantoor in het hart van Utrecht.


Wat ga jij doen? 

Als content beheerder van de website ben je verantwoordelijk voor de inhoud van de website van SIW. De website is cruciaal in het bereiken van vrijwilligers die met SIW internationale vrijwilligersprojecten willen doen. Regelmatig moet de website geactualiseerd worden met bijvoorbeeld nieuwe projecten, evenementen en initiatieven. Samen met de website IT beheerders optimaliseer je de website van SIW. Je houdt goed contact met het bestuurslid Marketing & Communicatie om de website actueel te houden.


Wie ben jij?

·       Je bent enthousiast over de projecten, doelstellingen en missie van SIW;

·       Je hebt ervaring met het content beheer van websites, met name met PHP en Wordpress;

·       Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en schrijft goed Nederlands en Engels;

·       Je deinst niet van terug voor administratieve werkzaamheden en je kunt nauwkeurig werken;

·       Ook help je SIW te promoten bij potentiële deelnemers, bijvoorbeeld op de voorlichtingsdagen/avonden, op beurzen, schoolbijeenkomsten en/of op social media;

·       Je hebt de intentie om je voor minimaal 2 jaar te willen inzetten voor deze functie (gem. 2 uur per week);

·       Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Utrecht;

·       Mensen met een multiculturele achtergrond en/of betrokken bij het onderwijs aan jongeren worden uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

 

Wat bieden wij jou?

·       Een leuke organisatie met veel enthousiaste mensen met passie voor vrijwilligerswerk, met de wereld als speelveld;

·       De unieke ervaring om het gezicht van SIW op het internet te bepalen;

·       De kans om relevante ervaring op te doen, vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen;

·       Veel ruimte voor eigen initiatief en volop mogelijkheden om jouw ideeën vorm te geven;

·       Gemaakte (reis)kosten worden vergoed, alsmede korting op een internationaal vrijwilligersproject via SIW.

 

Interesse?

Voor meer informatie over SIW en de functie kun je kijken op onze website en/of contact opnemen met afdeling P&O. Je motivatie met CV kun je tot 15 augustus sturen naar SIW t.a.v. Bianca de Roos (HRM) en Faiza el Kaderi (HRM), onder vermelding van “website content beheerder”

Over SIW Internationale Vrijwilligersprojecten
SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is al ruim 60 jaar de leukste vrijwilligersorganisatie in Nederland en omstreken. SIW zendt vrijwilligers uit naar partnerorganisaties in ongeveer 70 landen wereldwijd en organiseert ook in Nederland elk jaar verschillende internationale vrijwilligersprojecten.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#27006
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SIW-Internationale-Vrijwilligersprojecten/activiteiten/27006 om je aan te melden